October 1, 2012

Blogul lunii - Octombrie 2012

Cat, o pisicuta în bucatarie! Cat's Kitchen, un blog divers, plin de culoare si viata. Imaginile graitoare, dezvaluie pasiunea pentru detaliu, exprima fericire, iar spiritul liber si natura explodeaza de-a dreptul! Gîndeste pisiceste! În afara faptului ca ne rasfata cu retete delicioase, povesteste frumos despre aventurile culinare. Poate va animeaza si pe voi acest subiect, si dati o raita prin padure în cautarea buretilor de fag si a altor minunatii care le ofera natura. Pe lînga o plimbare în verde unde va umpleti plamînii cu aer curat, va mai întoarceti si cu desaga plina de bureti, cu care puteti aroma o zacusca delicioasa. Puteti "închide" padurea într-un borcan, asa cum a facut Magda! 


Înca savuram cu placere briosele inspirate dupa reteta ta, fara de care nu ajungeam niciodata la textura ideala... pentru ca renuntasem la acest gen de briose, tocmai din pricina texturii care nu era pe gustul meu nicicum. De atunci ne plac si checurile aperitive, la care folosesc aproximativ aceeasi reteta. 


Daca doriti sa stiti cîte ceva despre alte ingrediente verzi din natura, unde se gasesc si ce se poate prepara din ele, nu ezitati sa cititi aceste subiecte : Tinctura de leurda si Mugurii de jneapan si brad, în cel din urma avînd ocazia sa o întîlniti si pe autoarea blogului. Unde altfel, decît în natura?

Cat, o îmbratisare pufoasa de la Mike, care la fel ca tine, ar inhala natura!

 
Green is Life!
 

20 comments:

  1. Si noi urmarim cu drag acest blog.Delicioasa trebuie sa fie zacusca.

    ReplyDelete
  2. Mult suflet si multa pasiune in blogul Adinei!:))

    ReplyDelete
  3. E un blog pe care il citesc cu placere, mereu ma fascineaza cu retetele inedite si cu pozele minunate.

    ReplyDelete
  4. Un blog minunata, pe mine Magda m-a cucerit cu ciupercile si cunostintele ei despre ele.

    ReplyDelete
  5. Si mie imi place de mooor!!!
    Si stii si tu ca pasiunea pentru gatit care sa se imbine cu cea pentru fotografie, se gasesti mai rar, insa la ea.....este vizibil "la superlativ".
    Pupici!

    ReplyDelete
  6. E un bolg pe care il vizitez de cate ori intru pe net, imi plac retetele simple si pasiunea pentru prezentare si desigur pisicutzele ei:)
    Mike e un dulce, pup:)

    ReplyDelete
  7. Zacusca aia arata bestial, nici nu-mi pot imagina ce gust are. cel mai mult pana acum mi-a placut zacusca de ciuperci dars unt deschisa la propuneri noi:))))))))))))))))

    ReplyDelete
  8. Maya , m-ai lasat fara cuvinte , SINCER !!!!! Atatea cuvinte frumoase despre mine adunate toate la un loc , nu credeam ca voi citi vreodata !!! <3<3 Iti multumesc din suflet ptr tot si ma bucur enorm de mult ca tuturor va place ceea ce gasiti pe micutul meu blog !!! Va imbratisez cu drag pe toti !!!
    PS.De obicei urasc zilele de luni :) , dar asta a fost cea mai frumoasa zi de luni de pana acum !!! MULTUMESC !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Le meriti din plin, cu vîrf si îndesat! Este mereu o placere sa rasfoiesti retetele si imaginile tale! Te pup!

      Delete
  9. Iufffff , am uitat de imbratisarea lui Mike !!!! :(((( Strange-l tare in brate ptr mine si pupa-i nasucul umed !!! ;) <3

    ReplyDelete
  10. Ma duc sa vizitez imediat blogul Magdei!

    ReplyDelete
  11. Felicitari,catkitchen!Meriti din plin aceasta desemnare si chiar mai mult de atat pentru tot ceea ce faci,pentru toata pasiunea care o depui si care o transmiti mai departe!Iti doresc sa fii mandra in continuare de tot ceea ce faci asa cum suntem si noi de tine!Trebuie sa mergi mai departe,sa nu te opresti,desi stiu ca nu este usor,dar ma bucur ca esti rasplatita atat de frumos pentru tot ceea ce faci si mai stiu cat de mult conteaza toate astea pentru tine!Es ti deosebita!Cei care te cunosc sunt sigura ca vor fi de acord cu mine.Spor la munca in continuare!Te pup!!!

    ReplyDelete
  12. Maya a spus tot! Deci nu-mi ramane decat sa va pup pe amandoua! :) A, si mai pot adauga ceva, Adina aka CatKitchen este si o persoana foarte calda, prietenoasa si deschisa! Are un loc aparta in inima mea si a blogului meu, mai ales ca a fost a doua persoana care mi-a vizitat blogul si care m-a incurajat :)
    Maya, ai facut o alegere excelenta!
    Pup cu drag si-o saptamana faina!

    ReplyDelete
  13. un blog pe care si eu il iubesc!

    ReplyDelete
  14. Blogul Adinei e unul din preferatele mele.Retetele deosebite si pozele minunate te fac sa te intorci de fiecare data cu aceeasi bucurie.Va pup si va-mbratisez pe-amandoua !

    ReplyDelete
  15. Un blog drag mie, cu multe, multe bunatati!!!Pupici!

    ReplyDelete
  16. Witaj Maya!Trafiłam do Ciebie pierwszy raz i jestem pod dużym wrażeniem. Piękny inspirujący blog! Na pewno jeszcze tu zajrzę :))
    serdecznie pozdrawiam

    ReplyDelete
  17. Excelenta alegerea!
    Fotografii facute cu maiestrie care stiu sa spuna adevarate povesti. Unul dintre cele mai originale bloguri culinare pe care le urmaresc

    ReplyDelete
  18. Ma bucur ca sînteti de acord cu mine!
    Cat, we love you!!!

    Va pup si va doresc un sfîrsit de saptamîna superb!

    ReplyDelete