tag:blogger.com,1999:blog-5240532769743931447.post4534420654021536951..comments2024-01-31T01:38:51.800+01:00Comments on Maya's World: Gratin de cartofi si somon cu crusta picanta de maslineMayahttp://www.blogger.com/profile/16657117739842481805noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5240532769743931447.post-17900876556026382822008-08-13T18:18:00.000+02:002008-08-13T18:18:00.000+02:00Merge foarte bine,doar ca trebuie sa-l condimentez...Merge foarte bine,doar ca trebuie sa-l condimentezi mai bine.Atît tot :)<BR/>Eh,mai si prajesc.Dar cît se poate în putin ulei de masline..si da,îmi place sa gatesc la cuptor,mai ales vara !! Multora nu le place..dar eu prefer sa bag ceva în cuptor,decît sa stau la învîrtit si amestecat cînd e cald afara :DMayahttps://www.blogger.com/profile/16657117739842481805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5240532769743931447.post-83275773520173985512008-08-13T17:59:00.000+02:002008-08-13T17:59:00.000+02:00Foarte interesanta reteta!Oare se poate face si cu...Foarte interesanta reteta!<BR/>Oare se poate face si cu file de peste neafumat?<BR/>Oricum, iti apreciez foarte mult retetele, care sunt deosebite, dar si pentru modul sanatos si inventiv de a gati. Am observat ca preferi sa gratinezi mancarea la cuptor si folsesti mai putin prajelile.Anonymousnoreply@blogger.com