tag:blogger.com,1999:blog-5240532769743931447.post2899888326915076296..comments2024-01-31T01:38:51.800+01:00Comments on Maya's World: Pîine rolataMayahttp://www.blogger.com/profile/16657117739842481805noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5240532769743931447.post-63842311160548863222011-03-28T15:24:40.884+02:002011-03-28T15:24:40.884+02:00Pansy,nu coci nicio pîine în masina,sau te referi ...Pansy,nu coci nicio pîine în masina,sau te referi doar la asta?Mayahttps://www.blogger.com/profile/16657117739842481805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5240532769743931447.post-17778531255637469002011-03-28T11:32:03.465+02:002011-03-28T11:32:03.465+02:00nu,n-am s-o coc in masina,ca nu-mi place,o coc in ...nu,n-am s-o coc in masina,ca nu-mi place,o coc in cuptor.pansyhttp://panseluta-violet.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5240532769743931447.post-90951436852103757952011-03-27T20:46:24.892+02:002011-03-27T20:46:24.892+02:00Pai sigur ca merge sa faci aluatul acolo(programul...Pai sigur ca merge sa faci aluatul acolo(programul de facut aluat),apoi scoti,întinzi foaia,ungi cu ulei,rolezi lasi la crescut si o coci la cuptor.Sau poti încerca sa alegi programul ala de pîine de aprox 2 ore,si dupa ce termina de framîntat si cerscut aluatul,pui masina pe pauza(sau scoti nin priza,ca din cîte stiu tine în melorie programul înca 10 minute),timp în care scoti aluatul,întinzi foaie,ungi cu ulei,rolezi si bagi rola înapoi în masina,si o repornesti.Chiar as fi curioasa cum iese.Poate o sa încerc si eu varianta asta :DMayahttps://www.blogger.com/profile/16657117739842481805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5240532769743931447.post-50713669931829525122011-03-27T19:46:34.044+02:002011-03-27T19:46:34.044+02:00faina painica ta.ma intreb daca in masina de paine...faina painica ta.ma intreb daca in masina de paine merge facuta ?pupu-tepansyhttp://panseluta-violet.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5240532769743931447.post-73037556764039992112011-03-27T19:22:23.096+02:002011-03-27T19:22:23.096+02:00Daniela,da stiu treaba cu glutenul,si totusi atent...Daniela,da stiu treaba cu glutenul,si totusi atentie la apa.De exemplu,eu am facut pîinea de mai multe ori,si ambele feluri de faina folosite(una italiana,si alta germana),au fost la fel(normala),si totusi cea italiana a înghitit mai multa apa.Fainile speciale pentru pîine,alea înghit si mai multa apa decît astea folosite de mine.Cum spuneai tu,asta din cauza glutenului.<br />Salutari,<br />M.Mayahttps://www.blogger.com/profile/16657117739842481805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5240532769743931447.post-4656352028391386502011-03-27T19:14:40.363+02:002011-03-27T19:14:40.363+02:00Ina,merci si pupici!Ina,merci si pupici!Mayahttps://www.blogger.com/profile/16657117739842481805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5240532769743931447.post-25988078809911224602011-03-27T18:41:20.930+02:002011-03-27T18:41:20.930+02:00Waw ce bine arata!!!
O idee foarte buna.
Cat despr...Waw ce bine arata!!!<br />O idee foarte buna.<br />Cat despre faina, daca absoarbe mai multa apa un anumit tip de faina, este ca are un procent mai mare de gluten, cea care are mai mult gluten este mai indicata pentru panificatie.<br />Pe curand.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10175374750227126880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5240532769743931447.post-28956391607589303202011-03-27T17:49:02.138+02:002011-03-27T17:49:02.138+02:00minunata! Te pup!minunata! Te pup!Ina Todoranhttps://www.blogger.com/profile/05768011419663755732noreply@blogger.com