July 23, 2007

ARIPI CROCANTE, CARTOFI PRAJITI SI SALATA


aripipare de pui
1 lingura faina
4-5 linguri ulei
sare
pipier
usturoi
alte condimente


Se spala si curata aripioarele.Din restul ingredientelor se face o pasta
(cu miexrul stick)

Se ung aripioarele cu aceasta pasta,si se dau la cuptor la 200°C
Spre sfîrsit,se ridica temperatura cuptorului la 250°C,pentru ca aripile sa obtina o culoare frumoasa/rumena.


Salata

rosii
ceapa violeta
otet balsamic
ulei de masline
sare
si alte condimente
verdeata

Se pregatesc rosiile si ceapa.
Rosiile se spala si taie felii,sau dupa dorinta.Ceapa se curata si se taie rondele.
Se face un dresing din otetul balsamic,uleiul de masline,sare+ eventual alte condimente si verdeata

Cartofii se curata si se taie în 2 sau 4,si se prajesc în ulei încins.

No comments:

Post a Comment