August 17, 2010

Spaghetti alla Carbonara



Spaghetti alla Carbonara

________________________recipe by Sonia Peronaci,Giallo Zafferano





  • 4 galbenusuri + un ou*______________4 Eigelb + 1 Ei*
  • 100 g pecorino romano,razuit_________100 g Pecorino Romano,geraspelt
  • 150 g costita,taiata cubulete__________150 g Bauchspeck,gewürfelt
  • 320 g spaghetti_____________________320 g Spaghetti
  • 2 linguri ulei de masline e.v___________2 EL Olivenöl e.v.
  • piper negru,din rîsnita_______________schwarzer Pfeffer,aus der Mühle
*folositi va rog numai cele mai proaspete oua bio

*verwenden Sie bitte nur die frischesten Bio-Eier


Se încinge uleiul într-o tigaie în care se prajesc cubuletele de costita pîna devin crocante,apoi se lasa putin la racorit.

In einer Pfanne Olivenöl erhitzen und Bauchspeckwürfel darin kross braten, danach etwas abkühlen lassen.


Se bat ouale într-un castron mare si se amesteca cu pecorino proaspat razuit,
si piper negru.

Eier in eine große Schüssel aufschlagen und mit frisch geriebenem Pecorino und gemahlener schwarzer Pfeffer verquirlen.



Adaugam cubuletele de costita,amestecam.

Bauchspeckwürfel dazugeben,mischen.



Spaghetele fierte al dente,se scurg într-o sita,si înca fierbinti se amesteca cu grija  sub masa de oua-pecorino.

Bissfest gekochten Spaghetti in ein Sieb gießen, und noch heiß unter die Ei-Pecorino Masse sorgfältig vermischen.






16 comments:

  1. yammi!!! ce pofta mi-ai facut de niste spaghete alla carbonara! nu am mai mancat de ceva luni si eram si in pana de idei culinare pentru azi, asa ca Pofta buna!

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  2. Pastele preferate ale lui ginerica, o sa te iubeasca si mai si! :)

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  3. O, la beauté!
    Mie imi place sa pun si smantana,
    chit ca nu-i tocmai
    "the real thing"...
    Dar ce bunatate!

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  4. Buna ziua,

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    Cu respect,
    Spataru Sorin
    Stiri si articole la http://www.MOTRUinfo.ro & http://www.famouswhy.ro

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  5. Hallo Maya!

    Erstellt eine sehr schmackhafte, ich mag ihn.

    Meine Antwort auf Ihre Frage:

    Raw Pasta, in die Pfanne geben und kommt aus dem Stau, und die Nussfüllung gehen. So, geschichtet und frisch aus dem Ofen. Schöne rote Glanz.

    Nudeln, Marmelade-Nuss-Füllung, Nudeln, Marmelade-Nuss-Paste füllen.

    Ich hoffe, verständlicherweise übersetzen und lernen zu backen.

    Willkommen: Gizi

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  6. Magdala,ma bucur ca te-am inspirat :)

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  7. Arcdia,pup ginerica si pe tine,na si un pup lu' Vasile :D

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  8. Mononoke,si eu le fac si cu smîntîna,dar na cîteodata le fac si mai originale :P

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  9. Sorin,o sa ma uit sa vad despre ce este vorba.Multumesc pentru interese :)

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  10. Köszönöm, Gizi!
    Megértem, most kell csinálni!

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  11. Hallo Maya!

    Viel Glück für ihn! Bitte schreiben Sie, und welche nicht.

    Willkommen: Gizi

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