April 20, 2007

Oly si animalutele din Romania

Animalutele din România




Oly


...este pisicuta noastra cea salbaticuta.E deja de vreo luna pe la noi prin gradina,intra si în casa,dar la cea mai mica miscare,o taie ca din pusca!Devine tot mai îndrazneata,dar foarte greu..sa speram ca o sa fie si ea my love :)

Cred ca are cam 4 luni,e o pisicuta taare draguta,probabil parasita,sau pur si simplu aruncata în strada.Nu se lasa atinsa sub nici o forma,desi îi vorbim mieros si o hranim bine de vreo luna.

Este extrem de fricoasa,si nu are incredere în nimic,decît în Mike.Între cei doi,s-a înfiripat o dragoste aprinsa.Ea cel putin e topita dupa el.Se ascunde la pieptul lui,se sprijina de el..sînt coplesitori amîndoi.Cîteodata îi este prea mult lui Mike,si îi mai arde cîte una dupa cap..dar dragastos..o atentioneaza.

E o vînatoare deosebita,prinde tot ce se misca,e fantastic de rapida.
Vine doar noaptea la noi..ziua,a venit doar cît a fost mai frig,si nu circulau oameni pe drumuletul de padurice din fata gradinii.Acum ,doar cum se însereaza apare.Rupta de foame.Doarme pe terasa,în casuta de burete .

Eu sper,ca într-o buna zi,sa ne împrietenim,si sa devina a noastra 100%



********************************

Dupa aproape 3 luni(2,5..nu stiu exact)..a disparut Oly,fara urma :(
Dupa cum se pare,nici nu mai vine.Mike o cauta în primele zile..acum parca,a uitat-o...nu stiu.
A început sa se joace din nou cu Felix.Se jucau si în perioada cît am avut-o pe Oly,dar nu în prezenta acesteia,Felix nu prea a placut-o..
Felix ,s-a schimbat fantastic de la plecarea lui Oly..nu-mi dau seama daca e fericit ca nu mai vine,si de aceea se joaca asa mult cu Mike..sau pur si simplu a preluat iar rolul de "mama" si îl consoleaza cumva în supararea lui??!?! habar nu am..o fi fericit ca Mike e acum doar al lui ???











No comments:

Post a Comment