February 5, 2008

Tessiner Schnitzel


Sosul

2 doze mici de rosii în sos
1 ceapa violeta
100 g costita
verdeata-busuioc+busuioc lamîiat
sare de mare
piper
ulei de masline



Se toaca ceapa ,se prajeste pîna devine sticloasa,
dupa care se adauga costita tocata/taiata si se mai lasa putin la rumenit.



Apoi se pun rosiile cu sos,verdeata tocata grob,
se amesteca si se lasa la fiert,pîna terminati restul tongue.gif
Din cînd în cînd învîrtiti.


Cascavalul folosit este Original Bergkäse(facuta pe munte si odihnita 12 luni)
Feliati cascavalul,si încalziti cuptorul la 200°C,pîna rezolvati carnea.
Trebuie sa mearga rapid .



Carnea

500 g felioare de vita(eu am taiat dintr-o bucata de rumpstek)
sare de mare
piper
ulei de floarea soarelui
faina


Am taiat carnea felioare,am batut-o,sarat,piperat
si le-am dat prin faina(metoda cu punga),
dupa care le-am pus în ulei încins foarte scurt la prajit
(maxim un minut-30 sec. pe o parte si înca 30 sec. pe cealalta)



Prajita


Se toarna sosul într-o tava/forma termorezistenta,


apoi se aranjeaza carnea si cascavalul,se da la cuptor..


pîna se topeste cascavalul.




No comments:

Post a Comment