March 16, 2007

FOETAJ-PIZZA STYLE



Ingrediente:
  • 2 rosii
  • 200 g prosciutto cotto
  • 150 g ementaler razuit
  • 5-6 frunze de basilikum
  • 1 crenguta de oregano
  • sare, piper, chilli uscat
  • 12 patratele de foietaj (10x10 cm aproximativ..)
  • 1 galbenus de ou
Se taie rosiile si sunca cubulete/feliute, se da cascavalul pe razatoare, iar verdeata se toaca marunt.
Se amesteca toate, se sareaza si pipereaza dupa gust. Daca doriti puteti adauga numai chilli, sau numai piper sau de-amîndoua. Se poate pune si ustroi trecut prin presa.

Umpleti patratele de foietaj, iar apoi luati colturile de pe diagonala, le puneti unu peste celalalt si le lipiti prin presare.

Ungeti cu galbenus de ou (cu putina sare-fac.). Presarati cascaval deasupra.

Bune!
Aici cu piept de pui. 

4 comments:

  1. Ce bine arata,am de facut niste aperitive ptr o seara italiana si astea merg super,le fac maine,Danke Maya bist ein schatz.

    ReplyDelete
  2. Am sa le incerc si eu Maya, arata fantastic! Numai bine!

    ReplyDelete
  3. Milka, multumesc. Poti sa le faci si sub forma de rulou, apoi feliate. Super si asa. Uite aici : http://mayas-esprit.blogspot.de/2012/01/rulouri-de-foietaj-cu-sunca-si-cascaval.html

    ReplyDelete