March 16, 2007

SALATA DE PASTE CU PIEPT DE CURCA SI LEGUME

Piept de curca-taiat fîsii
Paste-Fusilli(eu folosesc paste numai de la Barilla,ca îmi plac cel mai mult)
Rosii micute-taiate pe jumate
Zucchini-feliati
Ardei copti-fîsii
Mozzarella-cubulete/bucatele
Ulei de masline-cît va place
Sare,piper...verdeata de care doriti(basilikum,oregano..sau patrunjel..marar )

Se taie pieptul de curca fîsii.

Se încinge uleiul de masline,si se prajesc fîsiutele la foc tare/rapid,se condimenteaza cu piper si sare.Se dau deoparte.

Feliati zuchhini,taiati mozzarela cubulete..iar rosiile vin taiate pe jumatate,sau în patru.
În uleiul ramas în tigaie se prajesc felioarele de zucchini,tot scurt si la foc rapid.Se dau si ele deoparte la racit,lînga carne
Tot în aceeasi tigaie, prajiti scurt si ardeii copti.
Aici legumele si carnea.Înainte de a amesteca pastele.

Buuuun!

No comments:

Post a Comment