March 14, 2007

GERGELY GALUSTE

Reteta by OTILIA GERGELY
  • 4 oua/206 g
  • 8 linguri de smîntîna/70 g
  • 190 g faina
  • sare
  • piper(fac.)
Am amestecat ouale cu smîntîna,apoi am turnat faina,am mixat..este un aluat ca o smîntîna groasa.Am sarat si piperat putin aluatul.Am pus apa cu sare la fiert,cînd a început a fierbe,am redus focul,si am luat din aluat cu lingurita(1 lingurita plina) si cu degetul am aruncat-o în apa care fierbea foarte usor.


Dupa ce le-am pus pe toate,am dat focul mai tare si le-am lasat putin la fiert.

(cel mai bine probati una)

cînd au fost fierte,le-am luat cu linguroiul si le-am catapultat în oala cu sos Le-am servit la rulada cu ciuperci.
Aici RULADA:

No comments:

Post a Comment