Capsunile dau o savoare aparte otetului de mere.
Un parfum si o aroma foarte placuta.
- 500 ml otet de mere
- 300 g capsuni
Se spala capsunile, se usuca bine si se îndeparteaza verdeata.
Se taie bucati si se pun într-un vas de sticla împreuna cu otetul de mere.
Se lasa timp de 3 zile la frigider la macerat, apoi se filtreaza. Gata!
Se taie bucati si se pun într-un vas de sticla împreuna cu otetul de mere.
Se lasa timp de 3 zile la frigider la macerat, apoi se filtreaza. Gata!
Am acoperit vasul de sticla si cu folie alimentara,
ca sa nu miroase a otet prin frigider.
ca sa nu miroase a otet prin frigider.
Otetul îl pastrez în frigider. Merci,Lilly!
Pîna în prezent l-am folosit la o salata de capsuni cu brînza de oaie si fetica ( Valerianella).
Pîna în prezent l-am folosit la o salata de capsuni cu brînza de oaie si fetica ( Valerianella).
Uau, ce culoare frumoasa!
ReplyDeleteColorat,aromat,sper sa mai gasesc si eu capsune sa-l pot face!pupicei Maya!
ReplyDeletecu imaginatie si vointa ... totul e posibil !!!! ... cred ca e senzational acest otet, bravoo!!!
ReplyDeleteAre o culoare foarte frumoasa! inca nu am incercat si nu as sti la ce sa combin... pupici!
ReplyDeletepentru salate cred ca e grozav!da'ce prezentare frumoasa !
ReplyDeleteFoarte ingenioasa ideea!!!
ReplyDeleteHello Maya!
ReplyDeleteMinunat, super!!!
Am răspuns la întrebările dvs. au fost citite de pe Facebook???
Gizi
Cu mare drag te invit sa raspunzi provocarii Dulce Romanie, pe care luna aceasta o gazduiesc pe blog-ul meu.. Ingredientele provocarii sunt menta si ciresele... 2 ingrediente pline de inspiratie, zic eu :). Multumesc anticipat Maya.. O zi frumoasa.
ReplyDeleteLaura,da,are o culoare superba.În realitate chiar mai faina!
ReplyDeleteFlory,la noi acuma inceput sezonul de capsuni.Saptamîna viitoare cel tîrziu fac si marmelada :)
ReplyDeleteCatkitchen,da,e chiar bun si parfumat.Perfect pentru salate aromate :)
ReplyDeleteAdela,la salate de ori ce fel.Mai ales daca-ti plac combinatiile de salata de fructe cu brînzeturi.Acolo îmi place mie :D
ReplyDeletePansy,da,perfect la salate :)
ReplyDeleteHaplea,mreci :)
ReplyDeleteHello,Gizi!
ReplyDeleteAm scris pe blogul tau!Merci pentru raspuns.
Pupici :)
Antonina,menta si cirese...mmmmmmm!Ambele îmi plac mult.Nu stiu daca ajung sa dau rasuns provocarii.Multumesc pentru invitatie.
ReplyDeleteTe pup!
Eu am pregãtit cu zmeurã, dar am sã încerc si varianta ta, aratã super!
ReplyDelete