October 15, 2010

Prune uscate în manta de costita (Finger Food)


Trockenpflaumen im Speckmantel




Reteta asta o stiu de la draga mea prietena Adriana !
Das Rezept kenne ich von mein liebe Freundin Adriana!

http://www.buddy-icons.info/img/smile/464.gif
  •  prune uscate__________________Trockenpflaumen
  • costita,feliata subtire____________Bauchspek,in dünne Scheiben



Daca prunele sînt foarte uscate se hidrateaza 10-15 minute în apa rece.
Se împacheteaza prunele în bacon,se pun pe o tava prevazuta cu hîrtie de copt si se coc în cuptor la 180°C.

Wenn die Pflaumen sehr trocken sind,10-15 Minuten in kalten Wasser einweichen.
Die Pflaumen mit Speck umwickeln,auf ein mit Backpapier belegtes Backblech legen und
im Ofen bei 180°C backen.








Lecker!!!

2 comments:

  1. Simplu si delicios...Multumesc foarte mult

    ReplyDelete
  2. Cu placere.Mie-mi plac tare mult :)

    ReplyDelete