February 11, 2008

Sandwich-sunca,salam pe toastini si toast







Am pregatit,niste pîine de toast si toastini - niste pitute cu gauri, putin precoapte. Pe coaja au malai. Mozzarella, ou fiert, salam de curca, prosciutto cotto,s alata, rosii, ceapa ciorii sau cum i-o zice la cipollina aia.


Între timp a aparut asistenta (fiica-mea), care le-a pregatit.
Eu am programat Timerul 5 minute (ca la carte) cu puterea maxima.


Dupa cele 5 minute de încalzire,a m pus Sandwich-urile pe grill/gratar si am închis.


Dupa 20 de secunde erau deja rumenite...aici mi-am dat seama ca 2200 Watt e prea mult pentru sandwich-uri si am dat rapid la minim. Am avut noroc ca nu s-au ars, ci au stat fierbinti înca 2 minute-maxim. Perfect. Totul topit si miroseau mmmmmmmm!





As zice ca programat la mijloc, adica la 1000 - 1000 si ceva de Watt, ar fi bine pentru sandwich-uri. Au timp si sa se rumeneasca si sa se topeasca toate cele din interior.


2 comments:

  1. Mmm, cum "curge" mozzarella aia... :P
    Imi place tot ce apare pe pagina asta!!! Mega-apetisant! :)

    ...si noua fata a blogului e minunata! Pupiceeei!

    ReplyDelete
  2. Multumesc ,albinuto! Muaaahhhacei :D

    ReplyDelete