Ingredientele folosite erau aceleasi,doar ca originala nu era o supa crema,si se folosea mai multa costita...si nu era servita cu crutoane.
- 50 g costita
- 1 morcov
- 1 patrunjel
- 4 cartofi
- o bucata de telina
- o legatura de patrunjel
- 1 ceapa
- 3 felioare de pîine(crutoane)
- ulei
- sare
- piper
- 1-1,5 l supa
Calim costita fara adaos de grasime.O scoatem afara.
Adaugam legumele,taiate grob.Le lasam putin la perpelit.
Stingem legumele cu supa,adaugam verdeata.Condimentam.
Cînd legumele sînt fierte bine,facem piure cu mixerul stick.Degustam.
Adaugam piper,sau sare(cine doreste poate adauga chimion sau nucsoara)
În timp ce fierbea supa am prajit si crutoanele,
si am servit cu bucatele de costita(noi batrînii ,si fara,Denise),si cu creme fraîche.
Papila mea,zice buuuna tare :D
am mancat asa ceva la vidraru. delicios :)
ReplyDelete