September 29, 2009

Supa Imperiala



Reteta apartine surorilor Simili.
Eu am cules-o din frumoasa colectie de retete a PauleiM.


  • 100 g faina
  • 100 g gris
  • 100 g parmezan
  • 100 g unt moale
  • 7 oua
  • nucsoara
  • sare
  • piper
  • supa de pui
Amestecam bine parmezanul razuit cu ouale.

Photobucket

Adaugam untul moale.
Eu folosesc doar Kerrygold, de aceea e asa galben.
(Nu folositi margarina!!!)

Photobucket

Adaugam faina, grisul, sarea, piperul, nucsoara si mixam bine.

Photobucket

Pasta rezultata se întinde într-o tava unsa cu unt.
(Eu am folosit hîrtie de copt).
Tava o dam în cuptorul preîncalzit la 200 °C, timp de 12 minute.

Photobucket

Din blatul obtinut taiem cubulete de aproximativ 1 cm.

Photobucket

Eu am avut o supa de pui cu legume.
Strecuram supa, în care am adaugam cubuletele
si lasam sa mai traga un clocot usor de 4-5 minute.

Photobucket

Se serveste calda.
Este nemaipomenit de buna!

Photobucket


Merci, Paula :)


24 comments:

  1. Hallo Maya,

    foarte frumoasä Kreation.
    O Abwandlung de la Hochzeitssuppe...
    Eu fac la asa Einlagen ( scuze da nu cunosc Alterantivbegriffe in romineste)un Rinderconsomme. Se potriveste bine cu parmesanul din Cubulete.
    Mi-ai dat o Super Idde pentru niste Parmesanbeignetts. Multumesc mult.

    LG Jacob

    ReplyDelete
  2. Daca vreau sa ma auto-torturez, vin pe blogul tau in timp ce sunt la munca. Imi place foarte mult atentia ta pentru detalii (frunzulite-ornament etc). Mi-ar placea ca mai multi oameni sa invete de la tine si de la altii ca tine sa depaseasca stadiul de "ciorba si tocana".

    ReplyDelete
  3. Foarte buna ..si noua ne place!
    ciao...o zi buna!

    ReplyDelete
  4. Chiar ca e buna. Am mai vazut ceva asemanator, dar fara parmezan. De-abia astept s-o fac si eu.

    ReplyDelete
  5. Pare foarte buna!Bravo pentru blog!

    ReplyDelete
  6. Pare foarte buna!Bravo pentru blog!

    ReplyDelete
  7. Chiar ca imperiala pare supa asta a ta! Nu imi vine sa cred cat de bine poti sa faci pozele.Eu cand am pozat ultima data o supa de a mea...era oribila..desi era de fapt la gust ft buna! Bravo maya..again!

    ReplyDelete
  8. Jacob,
    Ma bucur daca te-am inspirat!

    LG M.

    ReplyDelete
  9. Leo,multumesc pentru cuvintele frumoase :)

    ReplyDelete
  10. Nicoleta,merci de vizita.
    M-ar tenta sa fac galustele cu pecorino..eventual la o altfel de supa.

    ReplyDelete
  11. Diana,si eu le-am facut chiar si fara parmezan,pe post de galuste la un papricas :D

    ReplyDelete
  12. Ruxi,ce conteaza poza?Supa trebuie sa fie buna! :)

    ReplyDelete
  13. Maya, te asteapta un premiu la mine pe blog. Sper sa-ti faca placere

    ReplyDelete
  14. Supa asta imperială mi-a făcut cu ochiul...

    ReplyDelete
  15. Tare bine arata!Cred ca e delicioasa.

    ReplyDelete
  16. Cristian,încearc-o ca e buna :)

    ReplyDelete
  17. Lala,noua ne-a placut-o la toti.Îmi place mult ideea cu galustele coapte.Am facut si fara parmezan :)

    ReplyDelete
  18. Cum arata cubuletele alea in ea!! Cred ca e o nebunie :)
    N-am mai trecut de mult pe la tine...de fapt pe la mai nimeni, sunt la dieta si nu-mi face f bine :P

    ReplyDelete
  19. Edith,merci si bafta cu dieta :)

    ReplyDelete
  20. Foarte delicioasa! Am facut-o si eu putin mai devreme :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca ti-a placut, anonimule :D

      Delete
    2. Facuta de nenumarate ori. Este o supa cu fitze. Galustile au gust de parmezan si sunt foarte pufoase. Multumesc Maya.

      Delete