June 1, 2013

Mesaj pentru un Anonim frustrat

Stimate Anonim, 

daca n-ai oua (stiu ca anatomic ar fi cam imposibil sa ai, fiind de sex feminin, dar na... tot n-ai oua, stii tu :D ) sa-ti lasi numele si o adresa de mail în care te pot contacta, sa-ti spun parerea civilizat, asa cum o fac de obicei, o s-o fac aici în aceeasi maniera adoptata de dumneata: "O crema de mascarpone ti se taie din cauza unei budinci, doar daca esti un maaare idiot!" 

Daca ai fi întrebat civilizat, mi-as fi activat materia cenusie ( daca nu stii ce e asta, o cautare cu Google poate fi de folos) în acest scop si sigur, împreuna, gaseam "buba", iar data viitoare stiai mai bine si poate ajungeai as în bucatarie (asa cum eu NU sînt, dar totusi multumesc ca printre balcareli ai scapat si-un compliment ... o fi invidia amestecata cu putina apreciere? :D ) . Pluuuus ca te alegeai si cu vreo doi-trei neuroni antrenati - Wissen ist Macht. Dar asa...baga-ti frustu' undeva si da crema la purcei, sau unge-o pe pîine, ca si asa taiata o fi tot gustoasa :D 

Va doresc un sfîrsit de saptamîna minunat si cer scuze cititorilor mei civilizati, ca o fac în contextul acestui mesaj. 



02.06.2013

Fetelor, multumesc pentru mesajele voastre. Nu le voi publica (o sa va scriu privat de cum am timp), acest mesaj fiind doar... un simplu mesaj pentru un om mic, care se ascunde sub numele de Anonym - Ceea ce probabil nu stie, e ca nimeni nu umbla chiar asa anonim cum crede, prin internetul asta. E foarte usor sa dai de urma/ IP-ul (de acolo mai departe) cuiva, mai ales cînd deja ai cîteva date, ca data cu ora exacta pîna la ultima secunda cînd a postat un mesaj frustrat pe blogul cuiva. Nici macar nu trebuie sa fii expert, si nici detectiv :D - dar cui îi pasa? 

Pentru a nu va lasa cu ochii în soare, va spun pe scurt despre ce e vorba. Persoana în cauza, spune ca a pierdut doua ceasuri facînd o budinca pe care a amestecat-o cu mascarpone (e vorba de o reteta de-a mea de titamisu)  si i s-a taiat aceasta crema, si ca s-a enervat cumplit, si ca trebuia sa atentionez ca se poate taia, ca nu toata lumea e as în bucatarie ca mine! WTF? Eu as? Nici macar pe departe. Eu nu stiu cum sa fac ceva cît mai simplu, cu cît mai putine ingrediente si cît mai rapid! Deci departe de a fi un as...  iar dupa, încep înjuraturile, pe care le-a scris în germana (restul a scris în româna). "Tonurile" dintre limbi se diferentiaza de la frust - la balcareala hămăită, ceea ce ma face sa cred ca sufera de dubla personalitate, sau a dorit sa-mi arate ca stie a latra în doua limbi... hmmm :D

Era foarte simplu sa spuna ca i s-a taiat crema, si cum spuneam ieri, daca treceam pasii împreuna, sigur gaseam greseala. C-o fi a mea, c-o fi a ei, nu mai conta, important era ca stiam. Deci avea de cîstigat toata lumea. 

Din pacate nu puteam avertiza, deoarece mie nu mi s-a taiat niciodata o crema de mascarpone amestecata cu budinca. Eu ma feresc de orice crema pretentioasa. Nu fac creme de unt, oua, nici maioneze... deci nimic ce se taie. Doar ce se poate taia cu cutitul :P 

Si cu asta va doresc înca odata soare în sufelte! La noi ploua cu galeata...


No comments:

Post a Comment