March 2, 2015

Despre brînza

Montagnolo Affiné este o brînza delicioasa, cremoasa, aromata dulceag*- nucoasa, buna tare, si, si...a batut chiar si doua english Stiltons în 2013, cîstigînd World Cheese Award. Datorita procesului îndelungat de maturare la rece si îngrijirea manuala a maestrului brînzar în aceasata perioada, are timp sa dezvole o aroma picanta si o textura deosebit de cremoasa strabatuta fin de culturi de mucegai albastru. E facuta de Käserei Champignon în Bavaria. Da, si nemtii stiu a face brînza! Daca o întîlniti n-o ocoliti! Na, ca am reusit sa va spun, ca de mult vreu sa laud brînza asta si tot uit!
*Prin dulceag sa nu întelegeti dulce. Ma refer la o brînza grasa care iese dintr-un lapte gras, dulce... stiti voi. 

Nu e reclama, v-o recomand pentru ca eu o ador :) 


No comments:

Post a Comment