April 4, 2011

Femeile sunt frumoase când iubesc,spune Offshore

  
Ador scrierile lui Offshore.Astazi mi-a sarit acest articol în ochi,si as dori sa-l împartasesc cu voi,pentru ca mi-a placut în mod deosebit...desi cam toate articolele scrise de el,îm plac în mod deosebit.

Multumesc,George :)


"Femeile au ceva ce noi nu o să avem niciodată. Nu sunt pus aici să dau un răspuns, dar ştiu, văd, simt, este dincolo de toate şi de tot. Au un anumit fel de a fi, natural, sortit ascunsului. De fapt, când vorbim de femeie, nu putem decât să vorbim în termenii genuinului, dar asta nu înseamnă că nu pot fi aşi ai minciunii. Tocmai pentru că sunt naturale, că simt, că se lasă conduse de instinct, asta le face să treacă uşor în artificial, să fie dincolo de ispita noastră de-a recunoaşte adevărul.  Asta e, nu e nimic de spus, decât de falsificat!
            O femeie este frumoasă când iubeşte, orice aş spune, nu cred că există lumină mai frumoasă decât ochii lor, nu cred că există căldură însufleţită mai mare decât sufletul lor. Nu cred să putem pătrunde vreodată în lumea lor. Interesantă vorba aia cu femeile sunt creaturi menite să fie iubite, şi nu înţelese. Aşa e! Să trecem dincolo de logică şi încâlceli factuale şi să iubim aceste făpturi rupte din miezul nostru. Să le iubim cu tot focul nostru şi să trăim întru ele. Să nu ne ascundem după cuvinte, să fim părtaşii faptelor, să le arătăm că ele sunt jocul nostru, menirea şi împlinirea de atins. Să nu ne închidem în orgoliu, să fim avizi de minciună, să ne lăsăm ispitiţi de realul zilelor noastre, de dansul lor. Să iubim şi să fim iubiţi, atât şi nimic mai mult! "

  Sursa - Offshore




4 comments:

  1. Ce frumos!!!Minunat paragraf.

    ReplyDelete
  2. Gaby,si mie mi-a placut mult,cum de altfel multe alte articole de pe blogul lui Offshore.

    ReplyDelete
  3. Mulţumesc eu! Trebuie să recunosc că blogul tău este singurul care mă face să salivez.

    ReplyDelete
  4. Multumesc,George.
    Îti doresc o duminica frumoasa,si ma bucur sa te citesc în continuare :)

    ReplyDelete