___________________________________________recipe by Chef-A
...dedicatie pentru draga mea prietena-Arcadia
- 200 g Brie, taiat cubulete______________200 g Brie, gewürfelt
- 50 g rosii uscate în ulei,maruntite_______50 g getr. Tomaten in Öl, grob gehackt
- 1 catel de usturoi,pisat_______________1 Knoblauchzehe, durch die Presse
- cimbru____________________________Bohnenkraut
- piper proaspat macinat_______________Pfeffer aus der Mühle
Se pun toate ingredientele într-o forma termorezistenta.
Alle Zutaten in eine Feuerfeste Form geben.
Se da în cuptor la 200°C pîna se topeste.
Im Backofen bei 200°C schmelzen lassen.
Se serveste cu grisine sau pe crackers, iar pe lînga se savureaza un vin rosu bun.
Mit Grissini oder auf Crackers servieren und dazu einen guten roten Wein genießen.
Adorabile vasutele tale!
ReplyDeleteDraga mea cea mai dragă, cum ziceam si la mine pe blog, ma declar castigatoarea Marelui Premiu, acela ca te-am cunoscut!
ReplyDeleteCum sunt o dependenta declarata de branzeturi, (mă gândesc că la cate calorii si grasimi au, ar trebui sa ma inscriu la BA - Branzarii Anonimi), m-ai lovit în moalele poftei cu brie-ul ăsta!
Esti cea mai tare! Si eu cea mai mare. Castigatoare. =))
Ina,si eu ador vasutele astea :P
ReplyDeleteAm vazut ca mai ai putin,si ne faci cunostinta cu bebelina ta!
(te urmaresc din umbra :*)
Wowww,ma faci sa ametesc de placere!Cu sau fara dependenta de brînzeturi,pentru mine chiar esti cîstigatoarea Marelui Premiu,si asta din mai multe motive!
ReplyDeleteDaca faci Brie-ul asta la cuptor,îti spun pofta buna de pe acum,si neaparat savureaza-l alaturi de un vin rosu cu Mr. "Vasile" bineînteles! :D
Te pup!
Ce bine arata si ce frumoase vase.
ReplyDeleteO seara placuta!
Da, 18 zile! Mersi draga mea, te imbratisez!
ReplyDeleteSuper!!! Si vasele astea minuscule sunt superbe.
ReplyDeletePupici
Imi place foarte mult branza cu mucegai la cuptor sau nu.Prezentarea este de nota 10.
ReplyDeleteEu sunt tare fericita ca v-am cunoscut si pe tine, draga Maya, care de atatea ori m-ai inspirat si pe "marea castigatoare" Arcadia!
ReplyDeleteTalentate amandoua sunteti, deci castigatoare!
Cocotele imi plac mult, branza brie...mai rar, dar poftesc la paharul ala de vin rosuuu...si la grisineee ;-)
Imi place Brie dar la cuptor nu am mancat niciodata! Ar trebui incercat caci prea bine arata!
ReplyDeletemaya,cred ca e o nebunie !am s-o incerc si pe asta.
ReplyDeleteam uitat sa te intreb,daca pui vasul acoperit in cuptor?
ReplyDeleteVaiiii, ce pofta imi este!
ReplyDeleteCocotele tale sunt niste mici bijuterii :)
Maria,multumesc :)
ReplyDeleteIna,ultima suta de metri!Sper sa vad o sesiune foto cu domnisoara,atunci cînd va fi pregatita de pozat :*
ReplyDeleteBia,si eu ador vasutele de toate felurile :D
ReplyDeleteVincent,thanks again :D
ReplyDeleteMultumesc,hapleablog! :)
ReplyDeleteLiana,daca nu-ti place Brie,foloseste o alta brînza cremoasa de genul asta.Una care-ti place.Ar fi pacat sa pierzi asemenea arome...rosii uscate,usturoi,brînza...cimbru...mmmm :D
ReplyDeleteIulia,neaparat sa încerci!E superba combinatia :)
ReplyDeletePansy,încearca!O sa-ti placa! :)
ReplyDeletePansy,
ReplyDeletenu pun capac.Pupici!
Bobita,merci :*
ReplyDeletema pui in dilema cu retetele tale! nu ma hotarasca ca imi place si asta si tarta cu rucola!
ReplyDeleteMa bucur mult ca imi faci retetele. Este cel mai inalt grad de apreciere. :*
ReplyDeletePansy,le ador pe amîndoua :)
ReplyDeleteGabita,eu ma bucur caesti asacreativa si ma inspiri! :*
ReplyDeletemaia draga,ai mai pus si un altfel de branza in afara de brie,ca la mine brie nu s-a prea topit,decat foarte putin si rosiile s-au bronzat,ca am zis ca sa se topeasca branza.am folosit brie president.altfel, a fost foarte bun.mi-a spus o prietena,obisnuita cu branzeturile frantuzesti,ca brie nu se prea topeste.
ReplyDeletePansy,eu nu am folosit niciodata Brie,deci habar nu am ca nu se topeste.Dar eu nu am pus altceva decît Brie :)
ReplyDelete