November 1, 2012

Blogul lunii Noiembrie - 2012

Astazi va prezint blogul - La cucina di Any. Desi noua în blogosfera, o stiu pe Any de cîtiva ani buni din forumuri. La scurt timp dupa ce am cunoscut-o am îndragit-o mult. A devenit una dintre muzele mele. As spune Muza Muzelor, pentru ca m-am inspirat dupa o grmada din retetele ei, iar multe altele le-am facut si le fac înca exact ca la carte, le respect pas cu pas. În afara faptului ca prepara multe retete simple, care stiti bine sînt exact pe placul meu, creeaza meniuri diverse si diversificate, bogate, colorate, minunate si le aranjeaza, le decoreaza si asorteaza cu atîta drag... îsi rasfata familia si prietenii cum putini o fac! Aici gasiti cîteva exemple: Ziua de nastere a sotului, a tatalui, prînzul de Pasti, o cina cu prietenii si sigur veti mai gasi multe altele si de acum încolo. 



De curînd a pregatit  o supa crema de dovleac, care trebuie încercata! Supa de dovleac e una dintre favoritele mele. De fapt cred ca ocupa primul loc. Astazi o voi servi si eu, daca tot am scobit dovleacul de Halloween :)


Una dintre retetele cele simple de care pomeneam, si care o fac destul de des este carne cu cartofi si ceapa. O reteta care va intra în patrimoniul familiei. Denise o adora în mod special!


O alta delicatesa, pastele cu somon, o reteta rapida si delicioasa, este prima reteta cu care Any a "intrat" în bucataria mea si a cucerit toti membrii familei. Iar lista continua cu Paste cu somon & paste cu calamari, creveti si midii, Cheesecake cu Gorgonzola, Paste cu dovleac, si, si, si. 

Any, multumesc pentru inspiratie. 
Cu siguranta voi încerca cel putin 
înca 1001 retete de pe blogul tau!


20 comments:

  1. super alegere! adevarul e ca am descoperit blogul lui any prin intermediul tau, maya ! un blog foarte reusit!

    ReplyDelete
  2. Buna alegere, Maya! Si eu o urmaresc cu drag pe Any.

    ReplyDelete
  3. Maya, mi-ai facut nu numai ziua mai frumoasa, ci toata lunea noiembrie si nu numai!
    Am tot stat si m-am gandit care ar fi cuvintele potrivite pentru a-ti multumi pentru tot ce ai facut pentru mine de cand am intrat in blogosfera...nu le-am gasit, pentru ca e atat de mare recunostinta, ca nu as sti care s-ar potrivi mai bine. Un mare MULTUMESC din suflet!
    Cuvintele tale de bine ma onoreaza, vin din partea ta si de aceea valoreaza cat o mie.
    Multumesc Maya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. am vrut sa zic luna noiembrie, nu lunea :)!

      Delete
    2. Any, ma bucur daca ti-am facut ziua, ora, minutul... ce-o fi, mai frumos, mai frumoasa! Te pup, muza mea draga xoxoxox!

      Delete
  4. Any are un blog tare frumos intr-adevar!! Desi nu l-am descoperit de multa vreme, am ramas fascinata de ce-am vazut acolo, si m-a inpresionat foarte mult si pe mine atentia ei pentru detalii, aranjamentele care le face...sunt super!

    ReplyDelete
  5. O alegere perfecta , Any are o minunantie de blog , de fapt , ea este o minune.

    ReplyDelete
  6. Cunosteam blogul lui Any, si tare mult imi place! Incepand de la preparate simple si gustoase, pana la retete mai costisitoare si elaboroase, toate sunt prezentate cu atata grija.. Te felicit pentru alegerea de luna asta!! Pup

    ReplyDelete
  7. Excelenta alegerea! Blogul lui Any este unul dintre blogurile mele preferete.

    ReplyDelete
  8. Un blog superb pe care-l vizitez si eu cu mare placere si curiozitate !!! :)

    ReplyDelete
  9. Nu stiam blogul lui Any, cu aceasta prezentare ma bucur ca l-am descoperit.

    Mihaela

    ReplyDelete
  10. Imi place "La cucina di Any" si tot prin intermediul tau am cunoscut blogul. Cu siguranta in spatele lui sta o persoana minunata!Buna alegere!Pupici

    ReplyDelete
  11. Maya draga, iti multumesc frumos ca mi-ai facut cunostinta cu o adevarata maestra in bucatarie, n-o mai ratez de-acum ;-)

    ReplyDelete
  12. Si eu vizitez cu mare drag si mare interetes blogul ei. Are retete foarte tentante!!

    ReplyDelete
  13. Buna alegere, Maya! Any e mereu o sursa de inspiratie si cu retetele ei mergi la sigur :)

    ReplyDelete
  14. Ma bucur ca si voua va place de Any a mea :)
    Eu o am mereu la masa. In meniurile de zi cu zi, pîna la cele de sarbatori!

    ReplyDelete
  15. Cu ajutorul tau am descoprit un nou blog...

    ReplyDelete
  16. Multumesc din inima tuturor pentru vorbele frumoase si inca o data multumesc Maya!

    ReplyDelete
  17. Bravo Maya! Excelenta alegere! Any este ca si tine foarte talentata in domeniul culinar. Multumim mult pentru ca ne ai sugerat blogul ei!

    ReplyDelete