May 1, 2013

Blogul lunii Mai - 2013

Astazi va dezvalui cel de-al 12-lea blog, si ultimul pentru o perioada nedeterminata ( vremuri aglomerate, lipsa de timp :( ), care este unul dintre cele mai vechi, prezentate în odiseea mea. Un blog care a trecut prin transformari, care a crescut si s-a dezvoltat fantastic, un loc unde lecturez profund. Un blog care îmi da de lucru mental, ma pune pe gînduri, care cu timpul m-a transformat si pe mine, din punct de vedere culinar. Este vorba despre blogu Inei, Lifestyle Blog, continuarea blogului - Flori de cires. Ma bucur ca am avut ocazia sa-i urmaresc evolutia de la început, de la nastere poate (?)... nu-mi amintesc exact.

Pe aceasta cale tin sa-i multumesc Inei, în primul rînd pentru ca mi-a oferit ocazia de a patrunde în experienta si cunostintele acumulate de-a lungul anilor, iar în al doilea, ca determinata de aceste informatii am ajuns sa cercetez mai intensiv despre lumea vegetariana, vegana, raw vegana.
Din pacate nu am ajuns înca asa departe, sa adopt un stil de viata vegetarian, dar macar cu ovo-lacto-vegetarian... mi-ar sade bine :)  În moment sînt fericita ca în ultimii doi-trei ani am reusit sa reduc considerabil carnea din meniurile întregii familii, nu doar ale mele. Zile la rînd mîncam ovo-lacto-vegetal, avem chiar si zile vegane printre. Înca nu am ajuns acolo unde îmi doresc, dar poate într-o buna zi...

Pentru a ramîne în tema, aici gasiti un articol despre planificarea meniului vegetarian, vi-l recomand cu placere, este foarte interesant. Contine o multime de informatii utile pentru vegetarienii în devenire, sau pentru cei care se "joaca" cu ideea de  a adopta un stil de viata mai sanatos.




Daca doriti sa aflati mai multe despre revista Inei, Pasi spre Eden, o revista de lifestyle crestin care apare trimestrial, exclusiv online, puteti rasfoi aici. Cu toate ca nu împartasim aceeasi religie, o citesc cu placere. Îmi rasfat pupilele cu fotografiile încîntatoare, ma inspir din retetele prezentate în imagini delicioase, citesc articole interesante si informative. Mi-ar place sa o rasfoiesc si cu buricele degetelor. Un articol cu mai multe informatii despre varianta tiparita, puteti citi aici.
Ina, sper ca într-o buna zi, revista de hîrtie va deveni realitate. Mai ramîne sa vad cum mi-o procur, dar sigur voi gasi o cale.


O zi minunata si însorita va doresc!


7 comments:

  1. Hi
    Blogul lunii Mai - 2013
    Good points, I have been previously looking for something such as this for a time now, Great common sense here.

    ReplyDelete
  2. minunata si tie...si eu citesc acest blog !

    ReplyDelete
  3. Foarte frumos!O citesc si eu pe Ina si aproape toate blogurile interesante❤cu mare drag(la comentari recunosc ca sînt zgarcita :)..comoditatea asta :)bat-o vina! Hristos a înviat!Sa aveti Sarbatori Fericite!

    ReplyDelete
  4. Hey,
    Fine points are available all around, many thanks. I anticipate reading even more.

    ReplyDelete
  5. Ma bucur ca v-a placut alegerea mea!

    ReplyDelete
  6. Eu personal zic ca este foarte bine sa mananci sanatos si sa folosesti produse bio.

    ReplyDelete