December 4, 2013

MfC - În asteptarea Mosului... si a zapezii








Miercurea fara cuvinte - Carmen

24 comments:

  1. Absolut adorabile! Doua pisici de revista! Prima fotografie este de o frumusete iesita din comun! M-ati dat gata!
    Pisicutele tale imi plac grozav! Au boticul turtit, este o rasa deosebita! Vaaaai ce m-as inghesui acolo intre ele :)
    Happy WW!
    PS: tocmai citesc ca locuiesti in Bayern, daca nu prea departe de Augsburg, poate reusim o intalnire. Mi-ar face placere sa ne cunoastem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, Carmen. Pisoii mei nu-s de rasa, adica sînt pisoi obisnuiti... de la adapost. Deosebiti însa, da, sînt, ca-s ai mei :D
      Locuiesc cam la 140 km de Augsburg :)

      Delete
    2. :) 140 km... deci o ora si ceva. Pai? nu vii in Augsburger Christkindlesmarkt? :)

      Delete
    3. Am o perioada aglomerata. Înca nu am ajuns nici la noi la Christkindlmarkt :D

      Delete
  2. Să ai parte de o zi liniștită și faină. Să fii cuminte ! Mâine seară umblă pe la case Moș Nicolae și ar fi păcat să-ți lase doar o joardă.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc la fel! Mai, daca-mi lasa doar o joarda, asta este! Cum spunea bunicul meu - la casa omului e bun orice, asa ca ma bucur si de joarda. O folosi ea la ceva :D

      Delete
  3. Replies
    1. Nu, nici nu îndraznesc sa fac din cauza lui Sam (unu din motanii mei :D ) Asta e unu pitic de anul trecut... si i-au cam zburat globurile. Unu mare praf l-ar face! E tare vitezoman si nebunatic. Sparge tot ce-i sta în cale :D

      Delete
  4. ati facut deja bradul?mie imi e si frica cu Baloo ca el s-ar juca cu tot ce prinde :))Imi place poza cu ei imbratisati;;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu, e cel pitic de anul trecut. Un pomisor in ghiveci, care acum e în gradina si a mai crescut putin. Nu fac pom, ca-l "manînca" Sam. Tu stii ca asta sparge tot ce-i sta în cale. (Daca am ajuns sa-mi fixez niste figurine decorative cu banda adeziva pe ambele parti... :D) M-am gîndit sa împodobesc unu în gradina, cu globuri de plastic si instalatie cu leduri.

      Delete
    2. si eu vreau unul in ghiveci,dar parca l-as face in casa, ca afara ar fi atractie la fel de mare.oricum de cand iese afara Baloo nu mai sare nici pe perdele, poate scapa bradul doar cu o tranta.In orice caz voi pune anul asta doar globurile de plastic.
      Oricum ai tai sunt mai cuminti, baietii mei se alearga,adica mai mult piciu pe ala mare si uneori se lasa cu trante.Sper doar ca o sa ajunga si ei sa stea imbratisati odata si odata ,macar ei doi, ca Mitzi in nici un caz nu v-a sta cu ei, ea e o lady nu sta cu golanii=)).Pupici pe mustati.

      Delete
    3. Ioana, ai mei sînt cuminti, da, mai ales Sam. Mi-a spart tablouri, ghiveci, rupt orchidee, spart figurine de decor, spart parfumuri din baie, spart ceasul din baie... mai tre' sa continui? Vrei sa-ti spun cu am lipite figuine de decor cu banda adeziva oe ambele parti? :D
      Cu Mike se alearca afara, dar Mike nu sparge nimic. El e cel mai cuminte pisoi din lume :D Cu toate astea mi-s dragi amîndoi de nu mai pot dupa ei <3

      Delete
    4. da,da stiu de faza cu lipitul.din fericire de spart n-a spart decat o sticla cu suc intr-o noapte,dar a ondulat perdelele si redecorat scaunele din piele.dar sunt chestii care se inlocuiesc.ei sunt cei mai importanti.imi sunt dragi de la mic la mare cu toate toanele pe care le au.piciu oricat de multe tampenii ar face nu poti sa nu uiti atunci cand vine si te pupa pe nasuc sau se cuibareste langa tine sub plapuma si maseaza;)

      Delete
    5. Exact! Nu conteaza ce face, ci cît da înapoi! <3
      Si ai mei mai încretetsc perdele, iar scaunele... mda, cunoastem... la fel canapeaua :D

      Delete
  5. Of, of, of......ce alintati suntem noi !!! Pupici pentru toata lumea !

    ReplyDelete
  6. Nu ma asteptam la un asemenea post cand am intrat la tine pe blog :)) dar tare incantata am ramas!
    Pupam doi pisici frumosi de ''mama focului''. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mai avem nevoie si de astfel de subiecte :D

      Delete
  7. Ce dragut este.. M-am "pricopsit" si eu cu o birmaneza micuta.. 6 luni nu am reusit sa pun mana pe ea, dar de vre-o luna suntem prietene.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa-s felinele. Fiecare o personalitate, un caracter... de aceea le iubesc! :)

      Delete
  8. Ce frumoasa e poza! Ador cainii, insa de cand si-a achizionat fratele meu o pisica, salvata de pe strada de cand era pui, le iubesc :D Adica, e frumoasa, alba cu portocaliu, e prietenoasa si nu zgarie sau nu e agitata. E blanda si mi-e atat de draga incat ma gandesc sa incerc sa mi-o lase mie :) Poza e atat de frumoasa, un Craciun alaturi de animalutele tale e mirific si mai cald, aduc foarte multa bucurie in camin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Îmi plac si cateii, dar dupa pisici sînt topita :)

      Delete