March 22, 2014

Vitamine si mult soare

Pentru weekend vă las o salată de fructe în cea mai simplă variantă, așa cum o ador. Fructe și puțină miere de tei sau salcîm. Deci hai să ne vitaminizăm, zic!
Ce am amestecat eu aici? Papaya, kiwi, zmeură și fructul pasiunii. Ador tot felul de combinații ( nu exista fruct  sa nu-mi placă ) , însă cele în care se află și maracuia/fructul pasiunii pe lista ingredientelor mi se par cele mai bune, aromate, proaspete... salate de fructe. 

Salatele de fructe le puteți servi cu ce vă place - de la frișcă sau presărate cu diverse nuci (chiar puțin rumenite sau caramelizate - crocant), felurite sosulețe de fructe, ciocolată, miere, siropuri... pînă la lichioruri variate sau chiar ceva mai tare. Coniac poate? :D

Un sfîrșit de săptămînă minunt să aveți!
 


 

4 comments:

  1. O ''simfonie'' perfecta de fructe !
    Dupa ce as savura cu pofta asa o bunatate de salata, as sorbi la fel cu aceeasi mare pofta si sucul lasat pe fundul paharului.
    Nimic nu trebuie lasat in pahar !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa este, se soarbe si ultima picatura! :)

      Delete
  2. Ador salatele de fructe! Renunt la orice tort sau prajitura pentru o salata de fructe. Supe combinatie! Hmmmmm....
    O saptamana dulce iti doresc! ☆★☆★☆
    PS: in legatura cu fantana arteziana, pietrele din jur avantajeaza si la (Rasenmähen) tunderea gazonului. Poti foartecurat sa intri cu taietoarea pana peste pietre. Te pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. La we merg la Baumarkt si cumpar pietre :)
      Pup!

      Delete