1 Filet de porc
ciuperci
ceapa
sare
piper
ulei de masline
paste
Condimentam filetul cu sare si piper.Apoi îl prajim bine de tot pe toate partile,la foc lejer.Dupa ce e prajit si patruns bine,îl pastram la cald.
Tocam ceapa si o punem la calit în ulei de masline.
Cînd ceapa devine sticloasa,adaugam ciupercile.Condimentam dupa plac.Dac doriti adaugati ceva verdeata.Eu nu le las mai mult de 5-10 minute la foc mare.Îmi plac mai al dente.
(între timp,fierbeti pastele)
Se serveste cald.
Arata grozav, felicitari!
ReplyDeleteFilet-ul de porc e cumva muschiulet?
Lore,de-abia acum vad comentarul tau.Nu prea am mai avut timp de blog.ACum cu schimbarea culorilor,am vazut ca ai scris.
ReplyDeleteDeci eu am cumparat carnea ca Filet :D
Multumesc de complimente.Acu fug sa vad ce bunatati ai tu pe blog :)
ciuperci... suna bine, si arata foarte bine...
ReplyDelete