Ingrediente:
- 2 picioare
- 1 ureche
- 1 coada
- o parte din obraz cu carne (am curatat grasimea)
- 3 morcovi - care i-am scos dupa o ora de fiert
- 1 ceapa - am scos-o dupa vreo ora de fiert
- 1 lingura boabe de piper
- cîtiva catei de usturoi
- sare
Am taiat totul mai mic,am pus într-o oala mare, am acoperit cu apa. Cînd a început sa fiarba am curatat spuma de pe zeama, apoi am lasat la fiert la foc mic, pîna a scazut zeama considerabil. Cînd am considerat ca fiert destul (vreo 3 ore) am zdrobit usturoi, am pus în oala. Am tras oala la oparte, am asezat bucatelele de carne/ureche..etc..în castroane, am strecurat zeama si am turnat-o deasupra. Am lasat la rece pîna a 2-a zi. S-au întarit beton, iar la gust au fost excelente .
No comments:
Post a Comment