February 20, 2014

Pauza...

Am lipsit cu lunile. Va multumesc pentru mesajele de aici cît si cele pe FB, e-mails... Nu s-a întîmplat nimic, toate la locul lor în preajma mea, si sper sa ramîna tot asa. De ce am lipsit? Chiar de tot nu am lipsit. Am mai agatat cîte un gînd, o melodie, o carte si alte mesaje de peretele facebook-ului, v-am mai urmarit din umbra, blogul însa, e adevarat, a facut paianjeni :D 
Asa s-a nimerit... din lipsa de timp, din lipsa de inspiratie, activitati noi, nevoie de mai mult timp pentru mine si alte maruntisuri. Am citit foarte mult, activitate care în ultima vreme, mai ales anul trecut, a cam avut de suferit. Nu am citit doar carti, ci si numeroase bloguri (si) cu alte teme în afara celor culinare. Unele noi, altele vechi, la unele am renuntat, altele le urmaresc în continuare cu mare interes fiindca îmi descretesc fruntea, ma binedispun, ma informeaza, ma amuza. Cel mai des poposesc în jurul Kadiei si al ucenicului vrajitor . Sigur îi stiti deja, dar va las link-urile pentru orice eventualitate!

Cînd m-o pupa muza din nou, sigur voi reveni cu retete noi, poate chiar si alte idei. 
Salutari si sa ne auzim cu bine! 


6 comments:

  1. Pana te-o pupa muza,te pup eu si te astept sa revii cand vei dori ! <3

    ReplyDelete
  2. Sunt sigura ca vei reveni, iar eu te astept cu rabdare.
    Spor la citit si seara faina.

    ReplyDelete
  3. Draga Maya, blogul tau nu este doar unul dintre miile de alte bloguri de bucatareala. Pentru mine este singurul pe care-l accesez periodic, uneori ca sa ma inspir, neavand deloc veleitati in acest domeniu si fiindu-mi de mare ajutor modul accesibil si agreabil in care descrii retetele, astfel incat gatitul dintr-o grija devine o activitate extrem de placuta. Iar alteori intru ca sa respir, sa ies din mediul hiperactiv, imbacsit de munca, griji, dead-line-uri, barfe, mizerii politice, etc. Intrucat blogul tau transmite liniste, serenitate, o curatenie si o ordine a gandului si a traiului de zi cu zi care pe meleagurile astea nu vor (mai) fi posibile niciodata. Keep in touch.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult pentru cuvintele frumoase si ma bucur enorm, ca exista anonimi care lasa si mesaje frumoase! O zi buna!

      Delete