Montagnolo Affiné este o brînza delicioasa, cremoasa, aromata
dulceag*- nucoasa, buna tare, si, si...a batut chiar si doua english
Stiltons în 2013, cîstigînd World Cheese Award. Datorita procesului
îndelungat de maturare la rece si îngrijirea manuala a maestrului
brînzar în aceasata perioada, are timp sa dezvole o aroma picanta si o
textura deosebit de cremoasa strabatuta fin de culturi de mucegai
albastru. E facuta de Käserei Champignon în Bavaria. Da, si nemtii stiu a
face brînza! Daca o întîlniti n-o ocoliti! Na, ca am reusit sa va spun,
ca de mult vreu sa laud brînza asta si tot uit!
*Prin dulceag sa nu întelegeti dulce. Ma refer la o brînza grasa care iese dintr-un lapte gras, dulce... stiti voi.
Nu e reclama, v-o recomand pentru ca eu o ador :)
No comments:
Post a Comment