- 1 kg cartofi________________________1 Kg Kartoffeln
- 2 linguri ulei de masline______________2 EL Olivenöl
- 3 linguri mustar_____________________3 EL Senf
- 1 lingurita usturoi uscat din rîsnita______1 TL getrockneter Knoblauch aus der Mühle
- 1 lingura oregano uscat______________1 getrockneter Oregano
- sare______________________________Salz
- piper_____________________________Pfeffer
Se încinge cuptorul la 170 °C.
Cartofii se curata, se spala si se taie în bucati potrivite.
Den Backofen auf 170 °C vorheizen.
Kartoffeln schälen, waschen und in mundgerechte Stücke schneiden.
Din mustar, ulei de masline, oregano, sare,
piper si usturoi se amesteca un sos gros si cremos.
Aus Senf, Olivenöl, Oregano, Salz,
Pfeffer und Knoblauch einer dicken, cremigen Sauce vermischen.
piper si usturoi se amesteca un sos gros si cremos.
Aus Senf, Olivenöl, Oregano, Salz,
Pfeffer und Knoblauch einer dicken, cremigen Sauce vermischen.
Se toarna sosul peste cartofi
Se amesteca bine.
Se amesteca bine.
Die Sauce über die Kartoffeln geben.
Alles gut miteinander vermischen.
Alles gut miteinander vermischen.
Se pun într-o tava cu hîrtie de copt în cuptorul preîncalzit la 170°C si se coc 40 minute.
Noi i-am mîncat cu dressing de iaurt.
Auf ein mit Backpapier belegtes Backblech legen
und im vorgeheizten Backofen bei 170 °C,40 Minuten backen.
Ich hab's mit Joghurtdressing serviert.
und im vorgeheizten Backofen bei 170 °C,40 Minuten backen.
Ich hab's mit Joghurtdressing serviert.
Multumesc, Ina!
Danke, Ina!
wow! Cred ca e prima data cand vad o reteta de-a mea aici la tine. Ma simt sooooo proud :D Ioi ce fain ti-au iesit! Superbi! Chiar azi ma gandeam la ei. Te pup!
ReplyDeleteoooo, dar ce reteta faina!! Ii fac si eu neaparat, chiar eram in cautare de noi retete pentru cartofi. Merci Mya, Ina!!
ReplyDeletefaina idee de cartofi !
ReplyDeletemaya te asteapta un premiu virtual pe blogul meu.
ce bucuroasa este sotia de site-ul tau
ReplyDeletecu respect
Ina,merci mut,sînt foarte buni!Ador retetele simple,care îmi satisfac papilele la maxim :)
ReplyDeleteTe pup!
Ina,te asigur ca vei fi surprinsa de gustul care-l da mustarul cartofilor.
ReplyDeleteDaca-ti place mustarul,nu te "zgîrci",si pune din plin :)
Pansy,mai pe seara trec pe la tine!Merci!
ReplyDeleteSorin,eu ma bucur ca sotia ta îmi urmareste blogul.Transmite-i salutari din partea mea.Va multumesc pentru vizita :)
ReplyDeletecred, sincer ca mustarul face tot la cartofii astia, am facut doar condimentati si au fost buni, imi inchipui cum sunt cu mustar :P. Si daaa, ne place mustarul, asa ca voi pune, sa fie! Deja am totul pregatit si in jumate de ora bag la cuptor
ReplyDeleteMaya, arata foarte bine !Oricum, imi plac cartofii mult de tot, preparati in toate modurile. Dar, de cand ma stiu, mananc cartofii cu mustar.
ReplyDeleteCatalina,eu nu am probat pîna acum niciodata cartofi în crusta de mustar,si nici nu am mîncat cartofi cu mustar...si este o combinatie excelenta :)
ReplyDeleteIna,cum ti-au iesit cartofii?
ReplyDeleteMaya, mi-au iesit foarte buni, dar foarte foarte buni. I-am mancat pudrati cu paprika (noua ne place foarte mult paprika in stare..."cruda"), si am facut un sos de usturoi iaurt si marar. Din pacate nu am gasit la magazinele din apropiere usturoi uscat, timp sa merg in hypermarket nici atat, asa ca nu am mai pus usturoi in compozitie. Dar ai avut mare dreptate. mustarul da un gust extraordinar. Merci inca o data!!
ReplyDeletesi daca ai vreo 2 minute, ti-am oferit un jculet pe blogul meu!
ReplyDeleteIna,ma bucur ca ti-au placut.Cu paprika iute! MMMMMmmmmm,merci de idee!
ReplyDeleteO sa trec sa vad ce joculet ma asteapta :)
ReplyDelete