______________________________________________recipe by diamond
- ton în ulei/apa_________________Thunfisch in Öl/Wasser
- cartofi mici____________________kleine Kartoffeln
- ceapa________________________Zwiebel
- masline cu pasta de ardei________grüne Oliven mit Paprikapaste
- lamîie bio_____________________bio Zitrone
- suc de lamîie__________________Zitronensaft
- ulei__________________________Öl
- iarba ciorii____________________Schnittlauch
- sare_________________________Salz
- piper alb______________________Weißer Pfeffer
Se spala bine cartofii,si se fierb cu coaja în aparatul cu aburi(Steamer).
Se lasa la racorit,dupa care se taie felii.Maslinele se taie felii.
Lamîia se taie în patru,apoi se feliaza.Ceapa se curata si se taie felii(inele).
Tonul se lasa la scurs.Iarba ciorii se toaca fin.
Pentru sosulet amestecam sucul de lamîie cu ulei,
condimentam cu sare si piper alb.
Kartoffeln gründlich waschen,ungeschält im Dampfgarer garen.
Ausdampfen lassen,schälen und in Scheiben schneiden.
Oliven in Scheiben schneiden.Zitrone vierteln,und dann Scheiben schneiden.
Zwiebel schälen, und in Scheiben(Ringe) schneiden.Den Thunfisch abtropfen lassen.Schnittlauch fein schneiden.
Für das Dressing Zitronensaft mit Öl zusammen mischen,
mit Salz und Weißer Pfeffer abschmecken.
Se pot amesteca toate ingredientele într-un castron,
se lasa sa traga si salata ar fi gata,sau...
Ingredientele se pot pune cu rîndul în straturi.
Fiecare strat se stropeste cu putin sosulet,
se face mai departe pîna se termia toate ingredientele.
Se da la rece si se lasa sa traga.
Man kann alle Zutaten in eine Schüssel geben,
durchmischen,ziehen lassen und dann wäre der Salat fertig,oder...
Alle Zutaten der Reihe nach in eine Schüssel schichten.
Jeder Schicht mit ein bisschen Dressing bespritzen,
und so weiter machen bis alle Zutaten verbraucht sind.
Kalt stellen und ziehen lassen.
Multumesc,diamond!
Se lasa la racorit,dupa care se taie felii.Maslinele se taie felii.
Lamîia se taie în patru,apoi se feliaza.Ceapa se curata si se taie felii(inele).
Tonul se lasa la scurs.Iarba ciorii se toaca fin.
Pentru sosulet amestecam sucul de lamîie cu ulei,
condimentam cu sare si piper alb.
Kartoffeln gründlich waschen,ungeschält im Dampfgarer garen.
Ausdampfen lassen,schälen und in Scheiben schneiden.
Oliven in Scheiben schneiden.Zitrone vierteln,und dann Scheiben schneiden.
Zwiebel schälen, und in Scheiben(Ringe) schneiden.Den Thunfisch abtropfen lassen.Schnittlauch fein schneiden.
Für das Dressing Zitronensaft mit Öl zusammen mischen,
mit Salz und Weißer Pfeffer abschmecken.
Se pot amesteca toate ingredientele într-un castron,
se lasa sa traga si salata ar fi gata,sau...
Ingredientele se pot pune cu rîndul în straturi.
Fiecare strat se stropeste cu putin sosulet,
se face mai departe pîna se termia toate ingredientele.
Se da la rece si se lasa sa traga.
Man kann alle Zutaten in eine Schüssel geben,
durchmischen,ziehen lassen und dann wäre der Salat fertig,oder...
Alle Zutaten der Reihe nach in eine Schüssel schichten.
Jeder Schicht mit ein bisschen Dressing bespritzen,
und so weiter machen bis alle Zutaten verbraucht sind.
Kalt stellen und ziehen lassen.
Multumesc,diamond!
Tuna Rulz !
ReplyDeleteTot ce e cu ton e "in ton " cu papilele mele :)
bestiala!
ReplyDeleteSuper fresh;;)!!! Yamm...
ReplyDeletearata asa de bine!!
ReplyDeletesi cred ca foarte apetisanta!!
super.. astăzi vreau şi eu aşa ceva..
ReplyDeleteSuper buna, mai ales ca e si cu ton!
ReplyDeleteAsa e,Lia!vad ca avem gusturi foarte apropiate(mai ales cînd e vorba de ton),si ne plac retetele care merg rapid :)
ReplyDeleteMerci,Alison!
ReplyDeleteM.T.,da e foare fresh datorita lamîii.Pentru mine,o combinatie perfecta :)
ReplyDeleteKity,e foarte buna.Poate o încerci :)
ReplyDeleteDenisia,daca-ti plac ingredientele,sigur vei adora combinatia :)
ReplyDeleteViolette,da e foarte buna,si usor de pregatit.
ReplyDeleteam facut si eu salata de cartofi cu ton, dar asa simpla fara ceapa. Incerc negresit si varianta ta.
ReplyDeleteFoarte buna!
ReplyDeleteSubscriu la primul comentariu!
Excelenta combinatie, foorte bun!sigur am sa fac si eu mai ales ca mie i-mi place la nebunie tonul si tot ce inseamna peste.
ReplyDeleteExcelenta combinatie, foorte bun!sigur am sa fac si eu mai ales ca mie i-mi place la nebunie tonul si tot ce inseamna peste.
ReplyDeleteThis comment has been removed by the author.
ReplyDeleteSimplu si... gustos!
ReplyDeleteStiu deja ce voi manca astazi :)
foarte buna !cat despre prezentare ce sa mai spun
ReplyDeleteUau, uau, uau, doua premii frumoase pentru tine la mine pe blog. :))))))
ReplyDeleteIna,daca nu mi-ar fi rau de la ceapa,eu as pune cel putin 3 :D
ReplyDeleteMerci,MONONOKE :)
ReplyDeleteGabriela,atunci o sa-ti placa sigur salata asta!
ReplyDeletesandugabrielaioana,multumesc de vizita.Ai facut-o pîna la urma? Ti-a placut?
ReplyDeleteMerci,Pansy :)
ReplyDeleteLaura,multumesc mult pentru premii :)
ReplyDeletedin pacate la retele mai vechi, pozele nu se mai vad...:(
ReplyDeleteAnonim,daca mai gasesti retete fara poze,atentioneaza-ma si le înlocuiesc.Multumesc.
ReplyDeleteAsta e actualizata acum :)