Auberginen-Kaviar,by Gordon Ramsay
______________________________________________recipe by Gordon Ramsay
______________________________________________recipe by Gordon Ramsay
- 2 vinete de marime medie__________________2 mittelgroße Auberginen
- 2 catei de usturoi decojiti,taiati în jumatate___2 Knoblauchzehen,geschält
- ramurele de cimbru si rozmarin____________Thymian und Rosmarinzweige
- ulei de masline,pentru stropit______________Olivenöl zum beträufeln
- 150 ml smîntîna acra_____________________150 ml saure Sahne
- piper negru proaspat macinat______________frisch gemahlener schwarzer Pfeffer
- o legatura mica de coriandru,frunze tocate___kl.Bund Koriander,gehackte Blätter
- suc de lamîie___________________________Zitronensaft
- sare groaba____________________________grobe Salz
Se preîncalzeste cuptorul la 200 °C/gaz 6.
Se taie vinetele în jumatate pe lungime,
si se cresteaza romburi adînci în pulpa.
Den Ofen auf 200 °C /Gas Stufe 6 vorheizen.
Auberginen längs halbieren und in das Fruchtfleisch
tiefe rautenförmige Schlitze einschneiden.
Se taie vinetele în jumatate pe lungime,
si se cresteaza romburi adînci în pulpa.
Den Ofen auf 200 °C /Gas Stufe 6 vorheizen.
Auberginen längs halbieren und in das Fruchtfleisch
tiefe rautenförmige Schlitze einschneiden.
Usturoiul se taie în doua pe lungime,se freaca pulpa cu el,
apoi se înfige în șliț.
Knoblauch längs halbieren und das Fruchtfleisch damit einreiben,
dann in den Schlitz einstechen.
apoi se înfige în șliț.
Knoblauch längs halbieren und das Fruchtfleisch damit einreiben,
dann in den Schlitz einstechen.
Într-o jumatate de vînata se înfig ramurele de rozmarin,
iar în cealalta jumatate cimbrul.
In eine Hälfte Aubergine Rosmarinzweige,
in die andere Hälfte Thymianzweige einstechen.
iar în cealalta jumatate cimbrul.
In eine Hälfte Aubergine Rosmarinzweige,
in die andere Hälfte Thymianzweige einstechen.
Se sareaza si stropesc cu ulei de masline.
Salzen und mit Olivenöl beträufeln.
Salzen und mit Olivenöl beträufeln.
Se pune o jumatate de vînata cu rosmarin împreuna cu o jumatate cu cimbru
si împacheteaza în folie de aluminiu.
Eine Hälfte der Aubergine mit Rosmarin und eine mit Thymian zusammen
in Alu-Folie einwickeln.
si împacheteaza în folie de aluminiu.
Eine Hälfte der Aubergine mit Rosmarin und eine mit Thymian zusammen
in Alu-Folie einwickeln.
Se pun într-o tava de copt si se coc în cuptorul preîncalzit timp de 35-40 minute.
Se lasa la racit.
Auf ein Backblech legen und im vorgeheizten Backofen 35-40 Minuten backen.
Abkühlen lassen.
Se lasa la racit.
Auf ein Backblech legen und im vorgeheizten Backofen 35-40 Minuten backen.
Abkühlen lassen.
Se îndeparteaza folia ,se aleg ramurelele groabe si se arunca(frunzulitele si usturoiul se lasa).
Cu o lingura se scoate pulpa ,apoi se toaca grob cu cutitul.
Se lasa la racit.
Die Alu-Folie entfernen,die gröbere Zweige rauspicken( Blätter und Knoblauch nicht).
Fruchtfleisch der Auberginen mit einem Esslöffel auslösen,dann mit dem Messer hacken.
Kalt stellen.
Cu o lingura se scoate pulpa ,apoi se toaca grob cu cutitul.
Se lasa la racit.
Die Alu-Folie entfernen,die gröbere Zweige rauspicken( Blätter und Knoblauch nicht).
Fruchtfleisch der Auberginen mit einem Esslöffel auslösen,dann mit dem Messer hacken.
Kalt stellen.
Se încinge putin ulei,se adauga pireul vinetele si se prajeste la foc puternic 30 de secunde.
Etwas Öl erhitzen,die pürierten Auberginen hinzufügen und auf großer Flamme 30 Sekunden anbraten.
Etwas Öl erhitzen,die pürierten Auberginen hinzufügen und auf großer Flamme 30 Sekunden anbraten.
Mmmm ce bunatate ai facut tu si aici.. Si imi place foarte mult modul tau de prezentare. Nota 10!!! felicitari,
ReplyDeleteBianca,multumesc frumos! :)
ReplyDeleteArata foarte bine, cred ca voi incerca si eu .
ReplyDeleteFelicitari pentru prezentare e super!
Iarasi o bunatate din minutele tale..Miha draga, Parca azi era ziua ta e nastere...Eu am facut 1 an de blog si tu ???La multi ani cu multa sanatate si reusinta in toate! L.G. Cami
ReplyDeleteCuscra draga, LA MULTI ANI!
ReplyDeleteSa fii sanatoasa si fericita si rasplatita pentru bunatatile pe care le faci si le imparti cu noi. Pruncul meu o sa se simta la tine "ca la mama acasa" pentru ca eu gatesc deja de ani dupa retetele tale! :D
mmmmmuach!mmmmmuach!
Maya, La multi ani!!!! Multe impliniri si sanatate iti doresc!
ReplyDeleteMaya, La Multi Ani!
ReplyDeleteMulta fericire, sanatate si sa fii mereu iubita~
La multi ani, cu sanatate! Sa iti dea Dumnezeu putere sa faci cat mai multe din cele ce le-ai face daca ai avea 10 vieti!
ReplyDeletela multi ani,fericire si tot ce-ti doresti
ReplyDeletehttp://ro.netlog.com/floribartok/videos/videoid=ro-1482145
cu respect
la multi ani fericitit
ReplyDeletecu respect
http://www.youtube.com/watch?v=Wwfh9icSJgY
Iti transmit un sincer La Multi Ani!
ReplyDeleteIti doresc sa ai o viata plina de lucruri bune.
http://www.youtube.com/watch?v=nhEJSypnxi8
ReplyDeletela multi ani
maya,arata grozav salata ta de vinete !inteleg de pe aici ca este ziua ta ,asa ma alatur si eu urarilor tuturor !
ReplyDeleteLA MULTI ANI !
La multi ani fericiti, cu multa sanatate si realizari frumoase!
ReplyDeleteDaniela,merci!
ReplyDeleteCami,merci! Eu fac cîtiva în plus fata de blogul tau =))
ReplyDeleteLa multi ani si tie! Pupici,si un we misto!
Cara mia,te pup cu tot cu ginerica!Merci!
ReplyDeleteIna,multumesc!
ReplyDeleteFoxule,merci dragule!
ReplyDeleteAnki,merci!
ReplyDeleteSorin,merci pentru toate videourile :D
ReplyDeleteMariette,merci!
ReplyDeletePansy,merci mult!
ReplyDeleteAlexandrina,merci!
ReplyDeleteMaya, la multi ani! Sa fii fericita, sanatoasa si iubita. Pup
ReplyDeleteCamiB,merci! :)
ReplyDeletece bine arata!!!...vad ca sarbatoresti ceva...LA MULTI ANI!!!
ReplyDeleteAdriana,multumesc :)
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