Auberginentarte
___________________________________________________recipe by Any_Annette
- Pâte Brisée(aici reteta)__________________Pâte Brisée(hier das Rezept)
- 2 oua_________________________________2 Eier
- 100 ml smîntîna________________________100 ml Schlagsahne
- 70 ml lapte____________________________70 ml Milch
- 2 vinete_______________________________2 Auberginen
- 120 g mozzarella di bufala________________120 g Büffelmozzarella
- 60 g cascaval afumat____________________60 g geräucherter Käse
- 40 g pecorino romano____________________40 g Pecorino Romano
- 2 linguri ulei de masline__________________2 EL Olivenöl
- sare__________________________________Salz
- piper_________________________________Pfeffer
Se bat ouale cu smintina,lapte,pecorino razuit,sare si piper.
Die Eier mit Sahne,Milch,geraspelten Pecorino,Salz und Pfeffer verquirlen.
Die Eier mit Sahne,Milch,geraspelten Pecorino,Salz und Pfeffer verquirlen.
Vinetele se curata,se taie cubulete si se pun pe o tava cu hîrtie de copt.
Se pensuleaza cu ulei,se sareaza si se coc la 200°C.Se lasa la racit.
Se pensuleaza cu ulei,se sareaza si se coc la 200°C.Se lasa la racit.
Auberginen schälen,würfeln und auf ein mit Backpapier ausgelegtes Backblech verteilen.
Mit Öl bepinseln,salzen und bei 200 °C backen.Kalt stellen.
Mit Öl bepinseln,salzen und bei 200 °C backen.Kalt stellen.
Cu foaia de pate brisee,se imbraca o forma de tarta.Aluatul se inteapa cu furculita.
Mit Pâte Brisée eine Tarte-Form auskleiden.Mit einer Gabel Löcher einstechen.
Mit Pâte Brisée eine Tarte-Form auskleiden.Mit einer Gabel Löcher einstechen.
Se aseaza cubuletele de vinete,iar deasupra se presara brinzeturile taiate cubulete.
Auberginenwürfel auf den Teig verteilen,Käsewürfel darüber streuen.
Auberginenwürfel auf den Teig verteilen,Käsewürfel darüber streuen.
Se toarna amestecul de smintina-oua deasupra
si se da in cuptorul preincalzit la 180°C,40-45 minute.
Sahne-Ei Gemisch darüber gießen
und im vorgeheizten Ofen bei 180°C 40-45 Minuten backen.
si se da in cuptorul preincalzit la 180°C,40-45 minute.
Sahne-Ei Gemisch darüber gießen
und im vorgeheizten Ofen bei 180°C 40-45 Minuten backen.
Foarte bine arata tarta...;;)
ReplyDeleteUn Paste Fericit!!!
m.t. ,merci.SI tie sarbatori fericite!
ReplyDeleteMaya, faci poze vrajite? Arata fantastic! te pup dulce si-ti urez Paste Fericit!:D
ReplyDeleteSarbatori Pascale in pace si liniste!
ReplyDeleteDraga Maia, tu chiar esti "love and passion" in bucatarie, mancarea la tine deja devine arta! Ma inclin ca de obicei! Superba prezentare!
ReplyDeleteSarbatori fericite!
Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii.
ReplyDeleteHristos a Inviat!
Frohe Ostern! L.G-Cami
ReplyDeleteSarbatoarea Sfinta a Invierii Domnului sa va aduca sanatate,belsug si bucurii,iar lumina din noaptea sfinta sa va calauzeasca pasii pe parcursul vietii.
ReplyDeleteHRISTOS A INVIAT!
Hristos a Inviat!
ReplyDeleteUn PASTE FERICIT alaturi de cei dragi!
Fie ca Lumina Sfântă a acestei mari sărbători să-ţi călăuzească paşii, să îţi aducă sănătate şi fericire şi să dăinuie veşnic în preajma ta! Un Paşte fericit alături de cei dragi!
ReplyDeleteHRISTOS A ÎNVIAT...!
Poze vrajite =)) diamond,merci.Sarbatori fericite!
ReplyDeleteMariana,sarbatori fericite :)
ReplyDeleteAdriana,multumesc frumos.Sarbatori fericite si tie! :)
ReplyDeleteSarbatori fericite,Nicolina :)
ReplyDeleteCami,Frohe Ostern!
ReplyDeleteLILI,sarbatori fericite :)
ReplyDeleteDanna,Sarbatori fericite!
ReplyDeleteLory,sarbatori fericite :)
ReplyDeleteSfanta Sarbatoare de Paste sa iti umple sufletul si casa de lumina si liniste. Paste fericit! HRISTOS A INVIAT!
ReplyDeleteSarbatori fericite !
ReplyDeleteIulia,Sarbatori fericite!
ReplyDeletePansy,sarbatori Fericite!
ReplyDeleteCe bine arata tarta! Sarbatori fericite!
ReplyDeleteVai cat de bine poate sa arate tarta... Felicitari... Sarbatori fericite in continuare..
ReplyDeleteCamiB,merci.Te pup!Sarbatori fericite!
ReplyDeleteMerci,felis.Sarbatori fericite!
ReplyDeletemaya,un premiu pe care il meriti cu prisosinta te asteapta la mine pe blog
ReplyDeleteHristos a Inviat !!!Minunata tarta ai facut, spor in toate iti doresc !
ReplyDeleteSylvia
Pansy,multumesc pentr premiu!Pupici!
ReplyDeleteSilvia,multumesc! :)
ReplyDeleteMultumesc,Miha.Sper ca ati avut un iepuras coconas si multe oua colorate! :)
ReplyDeletesuper arata toate :D
ReplyDeleteAm ajuns si eu acum...Hristos a'nviat!
ReplyDeleteTarta asta ma trimite sa pap putina zacusca, ca altceva...n-am. ce fain arata, cred ca e si buna tare!
Daca mai intru mult pe blog aici, nu mai slabesc in veci:)) Arata f bn! Bravos! Salivez fericita:))
ReplyDeletekid4ever,Merci :)
ReplyDeleteCatalina,mie mi-o place mult,ca de altfel tot ce este cu vinete :D
ReplyDeleteRaluca,multumesc :)
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