- ceapa
- costita afumata
- creme fraîche
- ceva smîntîna de frisca
- piper
Se taie ceapa pestisori. Costita se taie bucatele mici/cubulete. Creme fraîche se amesteca bine cu frisca si piperul.
- 450 g faina
- 200-250 ml apa calduta
- 1 lingurita sare
- 50 g unt
- 1/2 cubulet drojdie
Din faina, apa, sare, unt si drojdie se framînta un aluat matasos si se lasa 30 minute la dospit. Dupa aceea se formeaza 3 bile din care se roleaza foi subtiri. Foile se pun pe tavi înfainate sau cu hîrtie de copt* si se ung cu amestecul de creme fraîche. Se presara ceapa si costita deasupra si se coc în cuptorul preîncalzit la 250°C.
*Eu am copt tartele pe o placa de granit pe care am lasat-o la încins odata cu cuptorul.
*Eu am copt tartele pe o placa de granit pe care am lasat-o la încins odata cu cuptorul.
Pofta buna!
reteta si prezentare de vis,
ReplyDeleteca intotdeauna!
Grüß Gott ! Lecker, putine calorii. O seara placuta.PS: vezi ai posta gmx...
ReplyDeleteMMMMMMM, great work!! Congratulations!!
ReplyDeletehttp://balapertotarreu.blogspot.com
Barcelona
Frank
este prima data cand vizualized blogul tau si sunt deja...vrajita!
ReplyDeletearata imbietor si fotografiile sunt excelent realizate!
www.kittytweedy.blogspot.com
Sehr Guszti, super gut! Schöne Bilder.
ReplyDeleteGute Nacht Gizi
moaaa, ce bine arata... as musca din monitor! te pup, maya!
ReplyDeleteDearMaya.
ReplyDeleteSuper,l like this.l try translation,and make this.
best regards!!!
maya,un bucht e liliac si niste premii fazlii te asteapta la mine pe blog.daca ii face placere poti sa treci sa le iei.
ReplyDeleteMaya,HELP !
ReplyDeleteDe 2 zile nu mai pot sa intru pe
Artaculinara.com.
Ti-am scris si pe maya.esprit...
Ma pune sa ma loghez,dar nu-mi recunoast nikul si parola.
Te rog mail pe :
anca.space@gmail.com
Pup.
Superba!!!!! (eu sunt la cura cu orez fiert.......)
ReplyDeleteIhmmm, chiar am niste shonc afumat de la tata si tarta asta arata nemaipomenit! Tb sa mai caut niste ceapa rosie...
ReplyDeleteLiebe Maya,
ReplyDeleteIch liebe flammkuchen!
O reteta minunata!
Schöne Pfingsttagen!
Buna ..tare buna!!! Raman cu pofta la ora asta!
ReplyDeleteciao ..weekend placut!
Dupa comentarii e ceva de exceptie!Pacat nu pot vedea si pozele!
ReplyDeleteTe pup Maya!
Felicitari!
ReplyDeleteAveti un blog de exceptie. Retetele si prezentarea sunt extraordinare.
Multumesc,MONONOKE :)
ReplyDeleteCami,merci.Am vazut posta.
ReplyDeleteO zi placuta :)
M.
Thanks,Frank!
ReplyDeleteMerci,Kitty.Am intrat si eu pe blogul tau :)
ReplyDeleteGizi,thank you! :*
ReplyDeleteDiamond,lasa monitoru,ca nu ti-a facut nimic! :D
ReplyDeleteMellissina,thans for visiting my blog!
ReplyDeletePansy,multumesc pentru flori :)
ReplyDeleteLia,banuiesc ca între timp s-a rezolvat problema :)
ReplyDeleteMariaB,merci :)
ReplyDeleteLiana10,merge cu orice ceapa..eu folosesc foarte multa ceapa rosie :)
ReplyDeleteLale,si noi o adoram,char nu am mai facut de atunci...si cum vremea la noi e aiurea si rece,chiar ar merge :)
ReplyDeleteNicoleta,Multumesc :)
ReplyDeleteMariana,merci.Acum se vad pozele,cel putin la atrta.Mai sînt unele retete fara imagini...o sa ma ocup de ele cum am vreme :)
ReplyDeleteVincent,multumesc.Mi-am adaugat blogul pe siteul petitchef.
ReplyDeleteSalutari,
M.
Domnul administrator de pe siteul cu filme online,multumesc.O sa va scriu un e-mail :)
ReplyDeleteO zi frumoasa,
M
Maya, am si eu o intrebare, te rog. Daca n-am creme fraiche, pot folosi smantana acrisoara? Sau ce altceva crezi ca s-ar potrivi? Multumesc, Ana
ReplyDeleteAna,cred ca merge smîntîna acrisoara.
ReplyDeleteHmm,arata atat de bine,suntem mari amatori,multumim pentru reteta se preia!O noapte buna,Daiana,mesterul torturilor Simplu si bun
ReplyDelete