- 400 g ciuperci proaspete,feliate_________400 g Champignons,gehobelt
- 3 fire de usturoi verde,taiat rondele______3 frische Knoblauch Stängel
- 4 rosii decojite,taiate cubulete__________4 Tomaten abgezogen,gewürfelt
- 200 ml smîntîna lichida________________200 ml Schlagsahne
- frunze de busuioc____________________Basilikumblätter
- 2 linguri ulei de masline_______________2 EL Olivenöl
- sare_______________________________Salz
- piper______________________________Pfeffer
- paste fierte_________________________Nudeln,gekocht
Se perpelesc ciupercile în ceva ulei de masline.
Champignons in etwas Olivenöl anbraten.
Champignons in etwas Olivenöl anbraten.
Se adauga usturoiul si se prajeste înca cîteva minute.
Knoblauch zugeben und noch ein paar Minuten mit braten.
Se adauga rosiile,se sareaza si pipereaza,se lasa înca 3-4 minute pe foc.
Tomatenwürfel hinzufügen,salzen und pfeffern,noch 3-4 Minuten kochen lassen.
Spre sfîrsit se adauga smîntîna,se presara busuiocul,
se amesteca totul bine si se lasa înca 2-3 minute sa fiarba.
Zum Schluss die Schlagsahne dazu gießen,Basilikum darüber streuen,
alles gut miteinander mischen und weitere 2-3 Minuten kochen lassen.
se amesteca totul bine si se lasa înca 2-3 minute sa fiarba.
Zum Schluss die Schlagsahne dazu gießen,Basilikum darüber streuen,
alles gut miteinander mischen und weitere 2-3 Minuten kochen lassen.
Se fierb pastele al dente în apa cu sare,se scurg,
se amesteca bine cu sos si se servesc calde.
Nudeln in reichlich Salzwasser al dente kochen,abgießen,
mit der Soße gut vermengen und warm servieren.
se amesteca bine cu sos si se servesc calde.
Nudeln in reichlich Salzwasser al dente kochen,abgießen,
mit der Soße gut vermengen und warm servieren.
Pofta buna!
Guten Appetit!
Das ist eine ganz tolle Pasta-Geschichte! Wundervolle Fotos, sehr schön erklärt!
ReplyDeleteoh,Dumnezeule! Arata fenomenal! Mie imi plac ciupercile la nebunie! Din fericire,aici in America gasesti 1000 de feluri de ciuperci proaspete (inca nu m-am incumetat sa gatesc cu ciuperci deshidratate). De fiecare data cand folosesc ciuperci, folosesc cel putin 3 feluri de ciuperci salbatice LOL...atat de mult imi plac ciupercile! :)
ReplyDeleteFelicitari pentru blogul tau...se vede ca esti foarte talentata in arta gatitului...dar si a fotografiei!:)
te invit sa iei premiile luni iunie de la mine de pe blog .
ReplyDeleteLiebe Maya,
ReplyDeletePozele tale sint excelente de imi vine sa infulec monitorul.
Super reteta...ador pastele...
arata atata de bine ca maine voi incerca, azi nu am gasit ciuperci vii, numa de conserva si nu vreau dinalea :)
ReplyDeleteam incercat..azi...foarte gustos..nu ma asteptam :) multumesc de reteta
ReplyDeleteHallo Maya
ReplyDeleteGekocht in der Suppe und Salat war köstlich.
Vielen Dank für das Rezept.
Willkommen Gizi
Ce bine arata trebuie sa fie foarte gustoasa
ReplyDeleteWunderschön und soooo tolle Bilder!
ReplyDeleteLa mine ai dat lovitura cu mancarica asta.
ReplyDeleteNebunie curata :)
Mai bun nu se poate!
ReplyDeleteO idee buna pt. cina!
ReplyDeleteHannes,danke.Ich wünsche dir einen ganz schönen Sonntag!
ReplyDeleteLG,
Maya
Kitty,merci.Si eu gasesc multe feluri de ciuperci,si îmi plac toate :)
ReplyDeleteMultumesc pentru aprecieri :)
O duminica frumoasa îti doresc,
M.
Pansy,multumesc pentru premii.
ReplyDeletePup!
Lale,merci! Si noua ne plac pastele...mai mult decît ar trebui :D
ReplyDeleteAdriana,cu ciuperci proaspete e mult mai bun.Încearca :)
ReplyDeleteAdriana,în final,ai facut cu ciuperci proaspete sau nu?
ReplyDeleteHallo,Gizi!
ReplyDeleteÖrülök, hogy már kóstoltam.
Szeretném, ha egy szép hétvégét!
Maya
Nela,mie îmi place mult combinatia :)
ReplyDeleteLia,tare bune-s pastele cu ciuperci.Rosiile,au fost ideea Denisei!Au iesit super :)
ReplyDeletePup!
Mariana,multumesc :)
ReplyDeleteAnonym/administrator,o sa iau legatura cu tine.Merci :)
ReplyDeleteLiana,e bun si de cina,si de prînz...si de foame :D
ReplyDeleteO duminica frumoasa,
M.
Te cred pe cuvant, Maya. Dar cum eu ti-am scris dupa-masa, dupa ora 18h ma gandeam deja la cina ;-)
ReplyDeleteLa noi,momentan,cam totul ajunge sa fie mîncat la cina,ca peste zi lesinam de cald,si nu prea ne trebuie mîncare...facem pauza de gatit,sau facem mai pe seara.
ReplyDeleteAcu cîteva zile mi-am fiert ciorba dupa miezul noptii :D