Ati stiut ca evreii încep masa de Anul Nou cu felii de mere servite cu miere de albine? O dulcegarie simpla si minunata, care sa le îndulceasca tot anul! Dupa parerea mea "un fel" perfect ca aperitiv, chiar combinat cu brînzeturi care potrivesc bine cu ceva dulce pe lînga. Eu am servit zilele trecute cu Rambol, o brînza cu nuca, preparata gen tortulet. O nebunie!
Hayırlı akşamlar, çok güzel ve leziz görünüyor. Ellerinize, emeğinize sağlık.
ReplyDeleteSaygılar..
Teşekkür!
DeleteLa tine totul e perfect, pana si un mar taiat felii! Muah!
ReplyDeleteL-am taiat cu feliatorul de mere & rosii :D
DeleteNu cunosteam aceasta traditie a evereilor, recunosc ca e o idee minunata ;)
ReplyDeleteTe pupic
Nici eu pîna în urma cu ceva vreme. Dar îmi place mult combinatia! Si a potrivit perfect în perioada asta rece, în care mai sînt si racita, ca întaritor :D
Deletesimplu si delicios! buna idee!
ReplyDeleteweekend dulce si aromat sa ai!
Multumesc la fel! O saptamîna buna!
DeleteBine de stiut! Acum fug sa ma indulcesc si eu cu asa ceva. Te pup!
ReplyDeleteSper ca ti-ai îndulcit papilele! Pupici!
DeleteCat de bine arata marul acela taiat!
ReplyDeleteO zi buna!
O saptamîna frumoasa!
DeleteBuna mierea de raceala;).Ma duc sa-mi tai si eu un mar ca tocmai ce am cules.
ReplyDeletePai si mie mi-a prins bine, ca sînt racita! :)
DeleteCe vase frumoase, ce aranjament frumos.
ReplyDeleteCred ca e o placere sa mananci la tine la masa.
Te pup si o saptamîna minunata îti doresc!
Deletevreau si eu! arata delicios!!!
ReplyDeleteBe my guest! :)
DeleteBranza cu nuca gen tortulet am mancat si eu in Italia, da' parca o fo' mai mult cascaval :P
ReplyDeleteMai, asta e o amestecatura de brînzeturi prelucrate sub forma de tortulet. E buna cu ceva fructe pe lînga.
ReplyDelete