Astazi se împlinesc 6 ani de la nastrea blogului meu asa ca va invit la un mic snack.
Mic, dar atît de buuun!
La multi ani, Maya's World!
Reteta, de fapt doar o parte din reteta, provine din categoria vegetariana - Jamie's 15 Minute Meals, by Jamie Oliver. Eu am facut doar crustele (Stilton, Apple and Walnut Croûtes) si le-am servit ca atare, deci fara supa crema de ciuperci, care este servita alaturi . Toata afacerea o gasiti aici : Mushroom soup with stilton, apple & walnut croûtes . Cum ai mei nu le au cu combinatiile astea, am facut doar pentru mine.
Ingrediente pentru patruportii:
(eu am facut 3 felioare)
- 4 felii de ciabatta
- 8 ciuperci chestnut, îndepartati piciorusul
- 1/2 catel de usturoi
- 1 mar, taiat betigase
- 1/2 legatura de patrunjel cret, proaspat
- 1 lamîie, doar putin azeama
- 50 g brînza Stilton
- 1 mînuta miez de nuca
Materia prima.
Se grileaza ciupercile, iar cînd acestea sînt aproape gata, si feliile de ciabatta (n-am avut originala).
Dupa ce feliile sînt rumenite pe ambele parti, se freaca cu o jumatate de catel de usturoi.
Marul se rade grob sau se taie betigase si se amesteca
cu patrunjelul tocat grob si putina zeama de lamîie.
Se aseaza ciupercile pe feliile de pîine, deasupra se farîmiteaza Stiltonul si miezul de nuca,
si se dau la cuptor pîna se topeste brînza.
Asezati feliile direct sub gratarul cuptorului încalzit în prealabil. Merge rapid.
Se servesc cu "salatica" de mere deasupra.
Un deliciu... delicios! :D
Pofta buna!
La multi ani Maya's World!!
ReplyDeleteEu servesc cu drag! Si blogul meu serbeaza azi un anisor asa ca cin cin draga mea :)!
Prima sosita, prima servita!
DeleteMerci si la milti ani si blogului tau!
xoxoxo
La multi ani si la cat mai multe retete minunate ca si pana acum! Servesc si eu cu drag! Te pup si te imbratisez cu drag. xoxo
ReplyDeleteMultumesc! Salutari si pupici!
DeleteLa multi ani si sa ne incanti vizual si papilar si de acum inainte, ca tare bine o faci.
ReplyDeleteMa servesc si eu daca mai este loc.Pupici
Merci, draguta! Te pup, ca rar te "vad"! Muah!
DeleteLa Multi Ani Maya's Blog ! La cat mai multe retete gustoase !
ReplyDeleteMultumesc frumos!
DeleteLa mulți ani Maya”s Blog!!! Îți mulțumim pentru toate rețetele tale și pentru fotografiile însoțitoare, adevărate capodopere! Pupici.
ReplyDeleteMerci, draga Sanda! Te pup!
DeleteLa multi ani blogului tau! A fost primul pe care l-am descoperit si mi-a placut mult ce am gasit in el. Sa ramana mult timp un deliciu pentru toti cei care vor dori sa se inspire si sa gateasca retete delicioase!
ReplyDeleteMultumesc pentru cuvintele frumoase!
DeleteLa multi ani deliciosi!
ReplyDeleteMultumesc!
DeleteIti urez si aici draga Maya, la cati mai multi ani cu blogul , blogul tau a fost si este unul din cele mai frumoase bloguri !
ReplyDeleteO Duminica placuta!
Merci, draga mea! Si tie o duminica superba! Muah!
DeleteLa Multi Ani blogului si stapanei lui! La cat mai multe retete delicioase!!
ReplyDeletePupici
Merci, Simo! Te pup!
ReplyDeleteLa multi ani draga blog!!!
ReplyDeleteFetita, la cat mai multe postari frumoase, gustoase si sofisticate, ca si cea de azi:))!!!!
Pupici!
Merci, draguta! Muah!
DeleteUn blog exceptional ! Il urmaresc cu drag de foarta multa vreme ! La multi ani !
ReplyDeleteCu simpatie,
Mihaela
Multumesc pentru încredere! O zi frumoasa :)
DeleteLa multi ani cu inspiratie! Ai un blog foarte frumos, unul dintre primele cu care am luat cunostinta atunci cand am intrat in blogosfera. Chiar daca stau in umbra te urmaresc cu mare drag :*
ReplyDeleteMultumesc mult, Corina :)
DeleteSuper reteta! Imi place tare mult combinatia!
ReplyDeleteMa bucur ca-ti place! Pe mine m-a intrigat la început. Ma gîndeam... mar cu ciuperci? :D
DeleteDar asa, toata combinatia este un deliciu!
La multi ani Maya's world!
ReplyDeleteUn blog deosebit cu retete minunate,in spatele caruia sta o persoana cu adevarat speciala!
Te pup Maya! <3
Multumesc, draga mea! Te pup pe obrajori! xoxoxo
DeleteLa multi ani si din partea mea!!!
ReplyDeleteMultumesc, draga mea xoxoxo
DeleteLa multi ani deliciosi blogului!! Ne-ai incantat mereu cu retete super-extra delicioase, prezentate intr-un stil aparte. Felicitari Maya, si ii doresc blogului tai multi ani de acum inainte, la fel de spectaculosi (sau si mai si)!
ReplyDeleteMerci, draga mea!
DeleteLa multi ani!!!servesc cu drag si iti doresc tot binele din lume <3
ReplyDeleteMerci :*
DeleteLa cat mai multi ani cu retete delicioase !Prezentarea este de nota 10 plus!
ReplyDeleteMultumesc frumos :)
DeleteLa multi ani iti dorim Maya! Cat despre reteta...rafinament pur! :)
ReplyDeleteThanks guys!
DeleteLa multi ani Maya, tie si blogului tau de toata admiratia! Este primul blog de acest gen pe care "am deschis ochii" si caruia ii citesc continutul zilnic, atat pentru inspiratie cat si pentru a nu rata nici o noutate. Felicitari pentru toata munca depusa! Sa fii sanatoasa si sa ne provoci cu cat mai multe retete!!
ReplyDeleteMultumesc pentru cuvintele frumoase :)
DeleteLa multi ani Maya's World!
ReplyDeleteFelicitări și cit mai multe rețete delicioase, asa cum ne-ai obișnuit!
Merci, oltene :)
DeleteEu ajung cu intraziere sa urez ! :( La cat mai multi anisori sanatosi si plini de minunatii delicioase , Maya's World !!! Te imbratisez cu mare drag !!!! <3
ReplyDeleteNiciodata nu e prea tîrziu! Te pup si-ti multumesc! Muah!
DeleteLa multi ani Maya si la cat mai multi ani de blog, cu retete minunate si cu pozele tale fantastice, care ma fac sa petrec minute in sir pe paginile acestea :*
ReplyDeleteMultumesc, draga Kadia!
Deletexoxoxo
Multi ani fructuosi, cu retete la fel de delicioase si bine ilustrate! Pupici!
ReplyDeleteMultumesc si multi pupici! :*
DeleteVin si eu la spartul targului ! la multi ani si tie si blogului tau minunat! Un super aperitiv,care cred ca mi-ar place si fii sigura ca am sa-l incerc!
ReplyDeleteMerci, Pansy :*
DeleteMi-a zis nevastă-mea că a descoperit un blog extraordinar, ceva cu Maya.
ReplyDeleteŢi-am recunoscut imediat stilul :)
Felicitări şi la mulţi ani! :floare:
Puiu
Puiule, merci de vizita, complimente si salutari sotiei!
DeleteMultumesc de vizita :)
ReplyDelete