Recipe by Aliza
Aluat de foietaj
100 g zahar brun
50 unt
2 paghetele zahar vanilat
5 banane
Se caramelizeaza zaharul cu untul.
Se curata bananele si se atie pe jumatate.
Se întinde foaia.
Se pun bananele si se adauga caramelul peste.(caramelul trebuie sa fie moale-eu am avut un zahar cu cristale mari si extrem dure)
Se da la cuptorul preîncalzit la 200°C
Se lasa la rumenit.
Se serveste calda.merge si rece.
Aluat de foietaj
100 g zahar brun
50 unt
2 paghetele zahar vanilat
5 banane
Se caramelizeaza zaharul cu untul.
Se curata bananele si se atie pe jumatate.
Se întinde foaia.
Se pun bananele si se adauga caramelul peste.(caramelul trebuie sa fie moale-eu am avut un zahar cu cristale mari si extrem dure)
Se da la cuptorul preîncalzit la 200°C
Se lasa la rumenit.
Se serveste calda.merge si rece.
Tocmai am pregatit una. Este simplu de facut si e absolut delicioasa. Multumesc!
ReplyDeleteCatalina,îmi pare rau ca nu ti-am vazut postul pîna acum.Multumesc de vizita.Chiar am intrat scurt pe blogul tau,si m-a impresionat dintr-o privire.presimt ca-mi voi pierde mai mult timp pe el :)
ReplyDelete