October 25, 2007

TARTA CU BANANE

Recipe by Aliza

Aluat de foietaj
100 g zahar brun
50 unt
2 paghetele zahar vanilat
5 banane


Se caramelizeaza zaharul cu untul.

Se curata bananele si se atie pe jumatate.

Se întinde foaia.


Se pun bananele si se adauga caramelul peste.(caramelul trebuie sa fie moale-eu am avut un zahar cu cristale mari si extrem dure)

Se da la cuptorul preîncalzit la 200°C
Se lasa la rumenit.

Se serveste calda.merge si rece.

2 comments:

  1. Tocmai am pregatit una. Este simplu de facut si e absolut delicioasa. Multumesc!

    ReplyDelete
  2. Catalina,îmi pare rau ca nu ti-am vazut postul pîna acum.Multumesc de vizita.Chiar am intrat scurt pe blogul tau,si m-a impresionat dintr-o privire.presimt ca-mi voi pierde mai mult timp pe el :)

    ReplyDelete