Ingrediente:
- filet de somon
- zeama de lamîie
- marar
- busuioc (sau alta verdeata, în functie de gust)
- 1 morcovior
- 1 ceapa violeta
- 1/2 ardei
- granulat de usturoi
- sare, piper
- 2-3 linguri ulei de masline
- 5 linguri faina de pané
Se maruntesc/macina ceapa cu verdeturile - prima data.
Dupa care se adauga morcoviorul si ardeiul.
Legumele maciante se pun într-un castron larg, se condimenteaza cu sare, piper, granulat de usturoi, eventual chili. Eu nu am avut decît chili uscat si nu stiu cum da în amestecul asta, asa ca nu am pus. Nu uitati uleiul :P
Se aduga faina de pané (Paniermehl) amesteca bine.
Pensulam o tava antiaderenta cu ceva ulei, punem bucatile de filet stropite cu zeama de lamîie.
Daca materialul pentru crusta nu e destul de condimentat, condimentati somonul mai picant.
Tapetati bucatile de filet, dupa care bagati tava în cuptorul încalzit în prealabil la 200 °C timp de minute.
Am servit cu spanac si cartofi fierti la mo, stropiti cu unt + verdeturi (facut de mine ).
ASPECTUL ESTE MAI MULT DECAT PERFECT ... GUSTUL BANUIESC CA ESTE LA FEL ... FELICITARI ...
ReplyDelete