Recipe inspired by pitt4
2 ciolane de porc
piper si boabe d epiper
sare
boia
granulat de usturoi
1-2 foi de dafin
legume
-morcovi taiati subtire
-ardei gras bucati
-buchetele de broccoli
-mazare verde
- cepe verzi
- catei de usturoi
-o legatura patrunjel
unt,sare,piper,o priza zahar
Lecumele se spala ,curata si se taie ce-i de taiat.
Se fac scurt în unt si se condimenteaza dupa gust.
Se adauga patrunjel verde.Legumele se fac mai al dente.
Daca u va plac asa,se poate adauga o canita de supa sau apa fierbinte si le lasati cîteva minute la fiert.
Se fierb ciolanele în apa cu sare,cîteva boabe de piper si foi de dafin.
Apoi se condimenteaza,sareaza dupa gust si se dau la cuptor.
Se rumenesc dupa plac.
Ciolanele le-am servit cu legumele trase în untsi cartofi piure.
No comments:
Post a Comment