Ingrediente:
- 4 foi de napolitana( 29 x 23 cm )
- 400 g bomboane de lapte
- 150 ml lapte
- 100 g unt
Se desfac bomboanele, se manînca una, numai una! :D
Se pun împreuna cu laptele la foc domol si se amesteca lejer
pîna se topesc bomboanele si formeaza o crema omogena.
Se trege de pe foc si se lasa putin la racorit.
Cînd e calda bine crema, dar nu fierbinte, se adauga untul.
Se amesteca pîna s-a topit complet.
Ungeti prima foaie. Urmatoarea nu o puneti peste cea unsa, ci o ungeti separat,
dupa care o puneti peste cealalta, continuati la cu urmatoarele foi.
Mie mi-a ajus pentru 3 rînduri de crema si 4 foi.
Pentru ca foaia de deasupra nu e perfect dreapta, a trebuit sa pun deasupra ceva.
Nu puneti ceva greu. Trebuie doar sa apese putin foaia nu sa o preseze.
O taiati a 2-a zi.
E super buna si usor de realizat.
Maya, extraordinara prezentare si cred ca gustul e pe masura.
ReplyDeleteFelicitari !
Multumesc mult.E foarte buna..mai ales daca-ti place crema din bomboane de lapte :)
ReplyDeleteArata bine niami!!! Ai incercat sa adaugi in crema putina nuca prajita si apoi macinata?
ReplyDeleteNu prea ne dam în vînt dupa nuci, dar le folosesc cînd si cînd, si îmi plac rumenite. Merci :)
ReplyDelete