O idee geniala, nu a mea, dar nici nu stiu exact de unde mi-a ramas în gînd. Rasfoind din mers, cel mai probabil de pe telefon, pe blogurile voastre, undeva am citit ceva despre wrap-urile astea... dar nu stiu la cine. Kadia îmi tot vine în gînd. Kadia draga, daca te recunosti printre ingrediente, da-mi de stire :D
Pentru ca sîntem total încîntati de acest snack, vreau sa-i multumesc persoanei care a scris sau posatat ceva despre wraps preparate în pizza style, chiar daca nu-mi amintesc despre cine e vorba. Si pentru cei care nu au descoperit înca asa deliciu care se prepara ultra rapid, vi-l recomand grav de tot, mai ales acum cînd e asa cald... chiar daca are nevoie de cîteva minute la cuptor :D
Va scriu ce am pus eu pe wrap-ul meu. Fiecare pune ce-i place sau ce are prin frigider. Jos va mai scriu alte idei pentru a acoperi acest wrap.
Pentru ca sîntem total încîntati de acest snack, vreau sa-i multumesc persoanei care a scris sau posatat ceva despre wraps preparate în pizza style, chiar daca nu-mi amintesc despre cine e vorba. Si pentru cei care nu au descoperit înca asa deliciu care se prepara ultra rapid, vi-l recomand grav de tot, mai ales acum cînd e asa cald... chiar daca are nevoie de cîteva minute la cuptor :D
Va scriu ce am pus eu pe wrap-ul meu. Fiecare pune ce-i place sau ce are prin frigider. Jos va mai scriu alte idei pentru a acoperi acest wrap.
Asa arata, si va promit ca taaare bun!
Am mai prins chiar si ultima raza de soare de azi :D
Ingrediente:
- wrap/s (Tortilla-Wraps)
- rosii, feliate
- cascaval sau alta brînza
- prosciutto cotto
- busuioc proaspat, tocat grob
- piper si sare din rîsnita
- usturoi deshidratat, din rîsnita
- putin ulei de masline
- creme fraîche (optional)
- pecorino romano (optional)
Se preîncalzeste cuptorul la 200°C. Între timp se acopera wrap-urile.
Eu am pus felii de rosii pe care le-am piperat si sarat putin.
Eu am pus felii de rosii pe care le-am piperat si sarat putin.
Înainte de a pune restul ingredientelor am rîsnit si putin usturoi deshidratat peste rosii.
Deasupra am pus prosciuto cotto feliat fin de tot, am rupt o felie de cascaval (Gouda),
am presarat busuioc tocat grob, am împartit o lingura de creme fraîche... asa de pofta :P
si am stropit cu putin ulei de masline.
am presarat busuioc tocat grob, am împartit o lingura de creme fraîche... asa de pofta :P
si am stropit cu putin ulei de masline.
Înainte sa bag la cuptor, mi-am dat seama ca putin pecorino razuit deasupra n-are cum sa strice.
Zis si facut :D
Zis si facut :D
În 10 minute cina e gata. Pofta buna.
Notite:
- se poate acoperi ca o Tarte Flambée-Alsace cu creme fraîche, ceapa si costita
- cu orice fel de sunca sau salam feliat fin
- cu rosii sau sos de rosii, ton si ceapa feliata
- gen pizza pane, doar cu sos de rosii si felii de mozzarella
- sau vegetarian cu diferite legume - bucatele de rosii, ardei tricolori, masline, usturoi, verdeturi, cascaval
- le puteti condimenta picant, sau folositi cascaval afumat, etc, etc
Astea-s doar cîteva idei cu chestii simple ce se cam gasesc prin frigidere mai tot timpul.
Vai ce poze ”salivante” (adică-mi curg balele uitându-mă la ele)!!!
ReplyDeleteEu nu am încercat (încă) cu tortilla, dar să știi că acest gen de pizza iese grozav de bună folosind ”pita bread” (grecească ori arabă/arăbească?) - eu îi zic ”pizza leneșă”... ha ha ha... pentru că nu fac eu aluatul de pizza... E bună cu orice ai prin frigider/ orice îți place!
O vară frumoasă în continuare îți doresc ție și familiei tale!
Arata intr-un mare fel!
ReplyDeleteMinunata idee! Chiar am niste wraps abandonate...si uite ca ideea asta pica la fix. Multumesc, te pupacesc! :)
ReplyDeletebuna idee , chiar o sa incerc...fac des asa ceva dar cu tortilla nu am incercat !
ReplyDeleteIntr-adevar e super ideea! Bookmarked :D
ReplyDeleteVai ce mi-ar fi placut sa fi avut eu ideea, dar nu-s :( Arata superb si ma gandesc ca mai am vreo cateva wrapuri ramase prin bucatarie.
ReplyDeleteGeniala idee ,o cina rapida , cu ce ai prin frigider/camara
ReplyDeleteArata super si faptul ca se face asa repede ma incanta foarte mult. Am notat! Multumesc pentru idee.
ReplyDeleteO idee geniala!Yummy, tare bine arata!Pup!
ReplyDeleteAm facut si eu aseara reteta aceasta cu painici libaneze si a iesit foarte buna!
ReplyDeleteMultumim de idee!
Pupici!
Intradevar....cea mai rapida pizza....super idee!
ReplyDeleteO bunatate este! Am facut si eu candva, ceva asemanator, sau mai bine spus ceva gen quesadilla - http://sim0na-world.blogspot.ro/2012/12/lipie-umpluta-cu-mozzarella-kaiser-si.html.
ReplyDeleteBine ca mi-ai amintit de combinatiile astea.. sa-l mai pacalesc pe al meu cu ceva rapid si delicios.
Pup cu drag
Arata atat de bine incat daca as fi acum acasa , as trece imediat la treaba !! ;)
ReplyDeletedetin gust-bun.blogspot.com. Doriti sa facem schimb de link?
ReplyDelete