May 27, 2008

Italia-Lido di Jesolo / Hotel, receptie

O privire furisata într-o parte din terasa din fata restaurantului.Un hol, care ducea si spre pool/terasa si intrare în hotel si restaurant.Intrarea în restaurant, chiar se pregatea pentru masa de seara.Mai departe în acelasi hol.Mai departe în urmatorul hol.Din partea cealalta.Un antreu cu intrare spre receptie.
O vitrina cu cosmetice si bijuterii de la Gucci, Chanel, Prada, Dior... etc.Spre toilete .O alta vitrina cu tzoala masculina "Charly".Pe la receptie.Sala de la receptie e maricica cu multe cotloane confortabile.Receptia dintr-o parte.

Mai de aproape valaul cu flori. Tot ce era pe acolo era natural. La cît erau de frumoase si perfecte, credeam ca-s fake. Am ramas uimita dupa control!!!Pe jos, luceste de curatenie!!!Usa de la intrare.

Noaptea.Bineînteles ca sînteti primiti pe covorul rosu .iar 'mnealui e Viorel :D - Maître al hotelului .

7 comments:

 1. Maya, multa sanatate ! Sper ca te-ai odihnit in vacanta !

  ReplyDelete
 2. da,m-am odihnit,mi-am sucit picioare..colac peste pupaza,a fost super! :)
  Multumesc :)

  ReplyDelete
 3. Maia minunate locuri,si tot ce am vazut intro parte din poze!imi pare rau de incident!asai citeodata!sanatate!tu unde locuiesti si mai dane amanunte!pe curind!si mai vin azi in vizita si sa vad toate pozele!poate ne dai detalii si ce ai papat!bine?

  ReplyDelete
 4. fain, ma bucur pentru voi. maine dimineata plec la agentie sa platesc biletele de avion. mergem in spania la fratele meu, plecam de la budapesta si facem escala la frankfurt la plecare si la dusseldorf la retur. din pacate escalele sunt scurte, 40 de minute si nu o sa apucam sa vedem mare lucru nici macar din aeroporturi, ce sa mai iesim prin oras. abia astept concediul si mai e un pic pana in august:-)

  ReplyDelete
 5. mariana,as fi fotografiat eu mai multe prin restaurante..dar mi-a fost jena..nimeni nu fotografia,si nu vroiam sa apara ca tzatza Floare blitzuind mîncarea :D

  Dar,sa stii ca ce am mîncat,totul a fost proaspat si excelent pregatit,precum si servit.Iar Italieniisînt tare draguti si modesti.

  ReplyDelete
 6. Nu am fost în Spania niciodata.Cît vei sta?Frankfurt e frumos,dar nu prea ai ce vedea în 40 de minute.Eu locuiesc destul de departe de Frankfurt.Eu stau jos de tot,în apropiere de granita de la Braunau(50 km),cu Austria.

  Te astept cu povesti de la spanioli :)

  ReplyDelete
 7. This place looks absolutely fantastic! All the rooms and halls are amazing and the design is really nice. Congratulations!

  ReplyDelete