Reteta apartine surorilor Simili.
Eu am cules-o din frumoasa colectie de retete a PauleiM.
Eu am cules-o din frumoasa colectie de retete a PauleiM.
- 100 g faina
- 100 g gris
- 100 g parmezan
- 100 g unt moale
- 7 oua
- nucsoara
- sare
- piper
- supa de pui
Amestecam bine parmezanul razuit cu ouale.
Adaugam untul moale.
Eu folosesc doar Kerrygold, de aceea e asa galben.
(Nu folositi margarina!!!)
Adaugam faina, grisul, sarea, piperul, nucsoara si mixam bine.
Pasta rezultata se întinde într-o tava unsa cu unt.
(Eu am folosit hîrtie de copt).
Tava o dam în cuptorul preîncalzit la 200 °C, timp de 12 minute.
Din blatul obtinut taiem cubulete de aproximativ 1 cm.
Eu am avut o supa de pui cu legume.
Strecuram supa, în care am adaugam cubuletele
si lasam sa mai traga un clocot usor de 4-5 minute.
Se serveste calda.
Este nemaipomenit de buna!
Merci, Paula :)
Hallo Maya,
ReplyDeletefoarte frumoasä Kreation.
O Abwandlung de la Hochzeitssuppe...
Eu fac la asa Einlagen ( scuze da nu cunosc Alterantivbegriffe in romineste)un Rinderconsomme. Se potriveste bine cu parmesanul din Cubulete.
Mi-ai dat o Super Idde pentru niste Parmesanbeignetts. Multumesc mult.
LG Jacob
Daca vreau sa ma auto-torturez, vin pe blogul tau in timp ce sunt la munca. Imi place foarte mult atentia ta pentru detalii (frunzulite-ornament etc). Mi-ar placea ca mai multi oameni sa invete de la tine si de la altii ca tine sa depaseasca stadiul de "ciorba si tocana".
ReplyDeleteFoarte buna ..si noua ne place!
ReplyDeleteciao...o zi buna!
Chiar ca e buna. Am mai vazut ceva asemanator, dar fara parmezan. De-abia astept s-o fac si eu.
ReplyDeletePare foarte buna!Bravo pentru blog!
ReplyDeletePare foarte buna!Bravo pentru blog!
ReplyDeleteChiar ca imperiala pare supa asta a ta! Nu imi vine sa cred cat de bine poti sa faci pozele.Eu cand am pozat ultima data o supa de a mea...era oribila..desi era de fapt la gust ft buna! Bravo maya..again!
ReplyDeleteJacob,
ReplyDeleteMa bucur daca te-am inspirat!
LG M.
Leo,multumesc pentru cuvintele frumoase :)
ReplyDeleteNicoleta,merci de vizita.
ReplyDeleteM-ar tenta sa fac galustele cu pecorino..eventual la o altfel de supa.
Diana,si eu le-am facut chiar si fara parmezan,pe post de galuste la un papricas :D
ReplyDeletePetra,multumesc :)
ReplyDeleteRuxi,ce conteaza poza?Supa trebuie sa fie buna! :)
ReplyDeleteMaya, te asteapta un premiu la mine pe blog. Sper sa-ti faca placere
ReplyDeleteSupa asta imperială mi-a făcut cu ochiul...
ReplyDeleteTare bine arata!Cred ca e delicioasa.
ReplyDeleteMultumesc,Laura :)
ReplyDeleteCristian,încearc-o ca e buna :)
ReplyDeleteLala,noua ne-a placut-o la toti.Îmi place mult ideea cu galustele coapte.Am facut si fara parmezan :)
ReplyDeleteCum arata cubuletele alea in ea!! Cred ca e o nebunie :)
ReplyDeleteN-am mai trecut de mult pe la tine...de fapt pe la mai nimeni, sunt la dieta si nu-mi face f bine :P
Edith,merci si bafta cu dieta :)
ReplyDeleteFoarte delicioasa! Am facut-o si eu putin mai devreme :)
ReplyDeleteMa bucur ca ti-a placut, anonimule :D
DeleteFacuta de nenumarate ori. Este o supa cu fitze. Galustile au gust de parmezan si sunt foarte pufoase. Multumesc Maya.
Delete