- 3 rosii taiate cubulete__________3 Tomaten, gewürfelt
- 1 ceapa rosie, tocata grob_______1 Zwiebel, grob gehackt
- 1 avocado copt,taiat cubulete____1 reife Avocado, gewürfelt
- 1 jalapeno tocat/feliat__________1 Jalapeno gehackt/Scheiben
- zeama de la o lamîie___________Saft einer Zitrone
- coriandru verde tocat__________Koriander, gehackt
- sare________________________Salz
- piper_______________________Pfeffer
Amestecam toate ingredientele într-un castron,
pe care îl dam în frigider timp de 10-15 minute,
pentru a se îmbiba aromele.
Alle Zutaten in einer Schüssel vermengen
und für etwa eine 10-15 Minuten in den Kühlschrank stellen,
damit sich die Aromastoffe verbinden.
und für etwa eine 10-15 Minuten in den Kühlschrank stellen,
damit sich die Aromastoffe verbinden.
Cu rulada de omleta: Aici reteta
http://mayas-esprit.blogspot.com/2010/02/rulada-din-omleta-cu-brinza-si-sunca.htmlMit Omelettroulade : Hier das Rezept
http://mayas-esprit.blogspot.com/2010/02/rulada-din-omleta-cu-brinza-si-sunca.html
http://mayas-esprit.blogspot.com/2010/02/rulada-din-omleta-cu-brinza-si-sunca.html
Facuta un piure grob, salsa cruda se poate servi ca dip la Nachos.
Grob püriert, kann man Salsa Cruda auch als Dip zu Nachos reichen.
DRAGA MAYA GATESTI NU GLUMA(O NEBUNIE DE GUSTURI,FOARTE BUN)I-MI PLACE!O DUMINICA PLACUTA.
ReplyDeleteGabriela,merci :)
ReplyDeleteO duminica frumoasa si tie!
Ce e jalapeno?
ReplyDeleteIonela, Jalapeño este un ardei iute verde sau rosu, mai carnos, care si-a capatat numele dupa orasul mexican Xalapa( Jalapa). Aici îi poti vedea la mine pe blog http://mayas-esprit.blogspot.de/2011/05/jalapenos-umpluti-cu-branza.html , sau da o cautare pe Google, si vei gasi imagini, atît cît si mai multe informatii.
ReplyDelete