October 12, 2010

Rulada de cascaval cu crema de masline si sunca (Finger Food)

Käseroulade mit Olivencreme und Schinken





  • 130 g cascaval,razuit_____________130 g Bergkäse,gerieben
  • 50 g masline,fara sîmburi__________50 g Oliven,ohne Kerne
  • 70 g crema de brînza_____________70 g Frischkäse
  • 120 g sunca,felii_________________120 g Kochschinken,in Scheiben
  • 120 g castravete,felii_____________120 g Schlangengurke,in Scheiben



Cascavalul razuit se presara pe o tava cu hîrtie de copt (22 x 27 cm ) si se da 2-3 minute la topit în cuptorul preîncalzit la 100°C.Se lasa cîteva minute la racorit.

Den geriebenen Bergkäse auf ein mit Backpapier ausgelegtes Blech (22 x 27 cm ) verteilen und im vorgeheizten Ofen bei 100°C 2-3 Minuten schmelzen lassen.Ein paar Minuten abkühlen lassen.



Între timp se piseaza maslinele în mojar si se amesteca bine cu crema de brînza.Jumatate din crema se întinde peste foaia de cascaval.

Inzwischen die Oliven mörsern und mit Frischkäse gut vermischen.Die Hälfte davon auf die Käseplatte verteilen und glatt streichen.







Se aseaza feliile de sunca desupra si se întinde restul de crema de brînza cu masline.

Kochschinken darauf legen und mit der restlichen Oliven-Käse Creme bestreichen.





Se spala castravetele,se sterge si se taie felii subtiri cu curatatorul de coaja.
Se aseaza feliile de castravete deasupra,se roleaza.În final se împacheteaza rulada în folie transparenta si se da 1-2 ore la frigider.

Gurke gut waschen,abtrocknen und mit dem Sparschäler in dünne Scheiben schneiden.
Die Gurkenscheiben darauf legen,aufrollen.Anschließend in Klarsichtfolie einwickeln und 1-2 Stunden im Kühlschrank stellen.






19 comments:

  1. F faina seria de "finger food". Idei noi si atractive pt petreceri! Si rulada asta e o idee inovativa, datorita cascavalului topit. Te pup!

    ReplyDelete
  2. Merci,Ina.Mai am eu rulade cu cascaval topit(chiar si în apa :D ).Ador ruladele si fac multe feluri.
    Te pup si eu.Esti bine?pe cînd poze cu burtica? :*

    ReplyDelete
  3. Sunt biiiiine! Maine mai merg la un control :X Daca duminica e soare, am programata o sedinta foto ;) Pup!

    ReplyDelete
  4. Arata biiiine.
    Cred ca o sa o incerc si pe asta (deja pe cea cu somon si spanac am icnercat-o ) :)

    ReplyDelete
  5. maya, ma omori incet si sigur :D pastrez si reteta asta :D te pup :P

    ReplyDelete
  6. Arata foarte bine Maya, cu siguranta o sa o fac si eu, dupa succesul precedent cu rulada de somon care a salvat o cina la care eram invitati fiecare cu cate ceva :).

    ReplyDelete
  7. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

    ReplyDelete
  8. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

    ReplyDelete
  9. Edith,eu ma dau în vînt dupa rulace,si îmi plac toate :D
    Te pup!

    ReplyDelete
  10. Diamond...încet si sigur este cel mai bine.Dragostea este mai intensiva :P

    ReplyDelete
  11. Diana,ma bucur ca-ti place rulada mea.Si aia cu somon este buna,choar foarte buna...pentru ca îmi place somonul foarte mult :)

    ReplyDelete
  12. Falvo,buna ziua.Multumesc de vizita :)

    ReplyDelete
  13. Ideea mi se pare nemaipomenita si rulada arata mai mult decat grozav! Bravo!

    ReplyDelete
  14. Merită încercată rețeta chiar dacă vom da greș prima dată.

    Zi plină de frumos alături de cei dragi!

    ReplyDelete
  15. Geanina,ma bucur sa te citesc din nou!
    O seara frumoasa,te pup!

    ReplyDelete