![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjcox4H8uhkWlwhvdcSYAwRGDfmaXdx6u-DYr4SFg8THhrzHjK1NnU2cAEwSVLZp4tJyllwWIL796unpnkcEul2DnpSGHItz3w69blJ0Nr0S9I7d5bneGlngBsDWXojJjAcu5P7Y6MUcfo/s400/Bild+023.jpg)
Pregatim ingredientele
filet de porc
rumpsteak(vita)
ardei gras
vinete
ulei de masline + chili + granule de usturoi
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjfjqjEIjo44pHSbudAJDqiCV5h-dHZfYNuZUaqEoijMzsdQfOc4KFO7V-E4l8ARMZISJkmivagCcHfoW3Ijy26hZm3lSHuAD69A2E5BLfyRLXbOL6DsejMQs6bA4pppQ0Zehycd-xBzLM/s400/PICT7976.jpg)
Am încalzit 5 minute la maxim,
între timp am pensulat vinetele,ardeii si carnea cu amestecul de ulei .
Cînd a anuntat ca si-a ajuns temperatura,am programat timerul pe 20 minute,si am redus temperatura la aproximativ jumatate.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjLyJIVzQx5oZ3cYMWpRtK8ilFBtjFaYrjySaqM4ZP1XRXDjOyCDBsH-cTuKPiI0O5OOXPZIe7T-I26_tSWYGAb2D4S81US6IS47qSWZFuCG-OMkgxGZDhE4HsNW4VOWlMcVku61yq6OuI/s400/PICT7977.jpg)
Am facut 5 ture de vinete.S-au facut repede.cîte 2 minute fiecare tura.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhITLy0VBOXmYvf1c1Y7MS_02InhS5lAi7h1XqQiOUJQwwUT_kPnxmeu9vWh31t0oPlclSONPJNLNbxvgTf5bcASnHilaDvq5Bz5tFs-bGxQTKHES85XG2aPrN0QIeYIUIhNn_nNAuFX3M/s400/PICT7978.jpg)
Dupa ce am scos vinetele,am pus ardeii .Dupa cîteva minute,apoi m-am gîndit sa pun si doua inele de ceapa ,si un catel de usturoi pentru moi.
Am ridicat temperatura la maxim.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgAtKLFz-4X4hDN-o9KJK2pB8ZhVfnNhcZ_MXQtFwxRE7zvOrEPxhHdz_5BpnYDolXEZnxaUyhiVzVjxUFm7KFpI3xWfLOJ9GMvKk7ElBZnZ9LO9wG_A3BGfdThFKw4MvDXtiAjWgQWOKw/s400/PICT7980.jpg)
Am scos ardeii (s-au facut mai greu ca vinetele..adica tura a durat vreo 5 minute)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0qB_W3euX4ZpJu1ZcqusAFGbq_7HTSMjnpjNrqwuvICpPRJzZLvhn-KF1f5Udc31iM2bjLwh_DXeT0SYvplZf-4fqquIDo63f5xO5FQgdlqWQATpGsxOK3cX72a6jCUMXIm3dMlMXZlc/s400/PICT7983.jpg)
Temperatura a ramas tot pe maxim.
A pus carnea,si am întors ceapa,si scos usturoiul
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGsUpllJ1EPPHEEUAX0SqfT7AkrSSXJBYOh06lHGWPg7y5YO5q6wV-6dajRLnaS9PMnCf8CdkYHv63kz6H8F82VnDc9I02yze1pNllYpEpIDS64nN-F8U0isbG667RyJIKSftzYdpFrEA/s400/PICT7981.jpg)
dupa 5 minute s-a oprit timerul,carnea era gata.
Grosimea feliilor de carne era diferita,dar asta nu a avut importanta în acest caz.
5 minute la maxim ajuns porcului sa fie facut bine,iar rumpsteakul sa ramîna saftos
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgSlgKsf925fITNFzT7UFFQwuCI3VKF7ZkLED6Kf_EmdW-FTnHso1010CR0hobudtzelrW7yCvmc01fVgnHQVMpQPt4WTwEUBaq6nPNXlroq-V-Ht7dr_INVCJo91yYeIGagN7nlz14C2U/s400/Bild+035.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjeHnC1OSETPTKu0liKVQiDhGACUIvnAvotLHv0Q0PHfLK_hRKpR0BC80xQkSvXMe5CS3Yh_318E0oKTZcAxhPgCYmcg3PfwWlnXoo7Ec-GPIdYoE88nehkYpXpphRLwqe3ESdmu4WhAQ/s400/Bild+030.jpg)
Pentru gustul meu,totul a fost delicios
L-am fotografiat si dupa toata munca
A grilat 7 ture,în 20 de minute..iar asta e ce s-a scurs:
![Attached Image](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_uObYor8sLhw6R_S--s-ssZDHhNJZDTUPzhgNKD0Ge1_XUz7a-aVdMxQVeAJ3bfxfKAYOFS0ftrdwDojI995QseaXbyvQZcJKpItP92vKFP9hfyMXZKh0XzYtp9xR1JNGrtlj2EUdK0-zSGMseOoQ=s0-d)
Acu va zic cum l-am curatat.
Desi pîrleste bine si deasupra,acolo nu ramîne mizerabil,ca partea de jos.
L-am sers dupa ce s-a racit cu hîrtie de bucatarie,înmuiata în apa.
Partea de jos..am spalat-o cam asa.
Cu o hîrtie umeda am îndepartat resturile pîrlite/ce era grob.Apoi mi casunat prin cap sa iau buretete înmuiat în apa,cu o picatura de detergent,si sa dau cu el în directia dungilor.Grilul fiind înclinat,se scurge totul jos..apoi l-am clatit cu apa,turnînd apa cu cana
![Attached Image](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_tGUFiz2tO6d3eLiBWrPsP5ZnC9He22i-tx8d74j_CN5i8YJSNxw3YbuZlNdWofl7yNzj5LRPJ6JGeVYVcv4np6YB6eZ2vjf0mZ6xnOW-degKMe-sQiBtx3BB9CosUDkzDnGuqaDYG-BBM2R3S0Hw4=s0-d)
Apoi am frecat usor cu o hîrtie umeda,pentru a vedea cît de curat e..si iaca!
![Attached Image](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_vdDFhe41AIEVvmTGEOdRrPVvbqpCy4AHx4JdlHiGw-aWRZ9mOiSFkM-3Dc7vmaiM-DctTgCrqbaNFK65pPQ6Lqz7mv-yuRJyBs1DcUzwEE5aVhtsHwgaKOuh1AZTEnJ0phwxaAcJbo-9DGGqlN6yc=s0-d)
Sper sa ramîn la fel de încîntata si în continuare!!!
filet de porc
rumpsteak(vita)
ardei gras
vinete
ulei de masline + chili + granule de usturoi
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjfjqjEIjo44pHSbudAJDqiCV5h-dHZfYNuZUaqEoijMzsdQfOc4KFO7V-E4l8ARMZISJkmivagCcHfoW3Ijy26hZm3lSHuAD69A2E5BLfyRLXbOL6DsejMQs6bA4pppQ0Zehycd-xBzLM/s400/PICT7976.jpg)
Am încalzit 5 minute la maxim,
între timp am pensulat vinetele,ardeii si carnea cu amestecul de ulei .
Cînd a anuntat ca si-a ajuns temperatura,am programat timerul pe 20 minute,si am redus temperatura la aproximativ jumatate.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjLyJIVzQx5oZ3cYMWpRtK8ilFBtjFaYrjySaqM4ZP1XRXDjOyCDBsH-cTuKPiI0O5OOXPZIe7T-I26_tSWYGAb2D4S81US6IS47qSWZFuCG-OMkgxGZDhE4HsNW4VOWlMcVku61yq6OuI/s400/PICT7977.jpg)
Am facut 5 ture de vinete.S-au facut repede.cîte 2 minute fiecare tura.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhITLy0VBOXmYvf1c1Y7MS_02InhS5lAi7h1XqQiOUJQwwUT_kPnxmeu9vWh31t0oPlclSONPJNLNbxvgTf5bcASnHilaDvq5Bz5tFs-bGxQTKHES85XG2aPrN0QIeYIUIhNn_nNAuFX3M/s400/PICT7978.jpg)
Dupa ce am scos vinetele,am pus ardeii .Dupa cîteva minute,apoi m-am gîndit sa pun si doua inele de ceapa ,si un catel de usturoi pentru moi.
Am ridicat temperatura la maxim.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgAtKLFz-4X4hDN-o9KJK2pB8ZhVfnNhcZ_MXQtFwxRE7zvOrEPxhHdz_5BpnYDolXEZnxaUyhiVzVjxUFm7KFpI3xWfLOJ9GMvKk7ElBZnZ9LO9wG_A3BGfdThFKw4MvDXtiAjWgQWOKw/s400/PICT7980.jpg)
Am scos ardeii (s-au facut mai greu ca vinetele..adica tura a durat vreo 5 minute)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0qB_W3euX4ZpJu1ZcqusAFGbq_7HTSMjnpjNrqwuvICpPRJzZLvhn-KF1f5Udc31iM2bjLwh_DXeT0SYvplZf-4fqquIDo63f5xO5FQgdlqWQATpGsxOK3cX72a6jCUMXIm3dMlMXZlc/s400/PICT7983.jpg)
Temperatura a ramas tot pe maxim.
A pus carnea,si am întors ceapa,si scos usturoiul
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGsUpllJ1EPPHEEUAX0SqfT7AkrSSXJBYOh06lHGWPg7y5YO5q6wV-6dajRLnaS9PMnCf8CdkYHv63kz6H8F82VnDc9I02yze1pNllYpEpIDS64nN-F8U0isbG667RyJIKSftzYdpFrEA/s400/PICT7981.jpg)
dupa 5 minute s-a oprit timerul,carnea era gata.
Grosimea feliilor de carne era diferita,dar asta nu a avut importanta în acest caz.
5 minute la maxim ajuns porcului sa fie facut bine,iar rumpsteakul sa ramîna saftos
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgSlgKsf925fITNFzT7UFFQwuCI3VKF7ZkLED6Kf_EmdW-FTnHso1010CR0hobudtzelrW7yCvmc01fVgnHQVMpQPt4WTwEUBaq6nPNXlroq-V-Ht7dr_INVCJo91yYeIGagN7nlz14C2U/s400/Bild+035.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjeHnC1OSETPTKu0liKVQiDhGACUIvnAvotLHv0Q0PHfLK_hRKpR0BC80xQkSvXMe5CS3Yh_318E0oKTZcAxhPgCYmcg3PfwWlnXoo7Ec-GPIdYoE88nehkYpXpphRLwqe3ESdmu4WhAQ/s400/Bild+030.jpg)
Pentru gustul meu,totul a fost delicios
L-am fotografiat si dupa toata munca
A grilat 7 ture,în 20 de minute..iar asta e ce s-a scurs:
Acu va zic cum l-am curatat.
Desi pîrleste bine si deasupra,acolo nu ramîne mizerabil,ca partea de jos.
L-am sers dupa ce s-a racit cu hîrtie de bucatarie,înmuiata în apa.
Partea de jos..am spalat-o cam asa.
Cu o hîrtie umeda am îndepartat resturile pîrlite/ce era grob.Apoi mi casunat prin cap sa iau buretete înmuiat în apa,cu o picatura de detergent,si sa dau cu el în directia dungilor.Grilul fiind înclinat,se scurge totul jos..apoi l-am clatit cu apa,turnînd apa cu cana
Apoi am frecat usor cu o hîrtie umeda,pentru a vedea cît de curat e..si iaca!
Sper sa ramîn la fel de încîntata si în continuare!!!
super grill-ul...si super, superbe prezentari....stiu ca ma repet, dar imi place la nebunie cu cata maiestrie si grija prezinti bucatele. Felicitari ! Pupici !
ReplyDeletePupicei si tie.Muahh!
ReplyDeleteAzi am fost pe blogul tau,si am scris ,nu stiu daca a ajuns,sau nu...ca mi s-a blocat tot..trebuie sa fac curatenie pe laptop..ca oi avea ceva pureci :D
Nu, nu am primit nimic, dar nu e nici o problema stiu ca ma vizitezi...muuahhhh !!! :-))
ReplyDeleteValeeeu..mesaj din februarie..si nu l-am vazut.Scuze :(
ReplyDelete