![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh_8Tx3zVE9amAaTqlB6HhP-gmhvpNv0wHMfHEVVMfw3rpSV2eOygef81jNprsq6iGMhcxDOIayZGQg4t4qR3b3VaoLc4BQ-A8B0Fnl3Nf_gr1OEaB1q-cRZfoPsFG4BimXewUp7zOlknc/s400/Bild+013+Kopie.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgano2L1bIaQEe13B35ls3-jND25mQsPCV42G5qn6n2UP_IqtVtw-CkDm8uRK8mEPHGOi6Beo04jgdGNwjWJXS_0rFpRehWanXuCvKBXTLPWsqsaUQj1cRQAvzxvI-Lvlda23rv_EHj7zk/s400/Bild+017+Kopie.jpg)
spanac
gorgonzola
2-3 linguri de smîntîna de frisca
ceva lapte
paste
ulei de masline
sare
Se curata/spala spanacul,se opareste 1-2 minute.
Se stoarce,dupa care îl punem cu 1-2 linguri de ulei
si un catel de usturoi putin zdrobit,într-o tigaie.
Îl învîrtim vreo 5 minute la foc iute,
apoi se adauga gorgonzola(cîta doriti/va place).
Pentru ca sosul sa fie mai cremos/fluid,
am pus nitica smîntîna si ceva lapte.
Focul se reduce la minim,si se învîrte,
pîna se topeste brînza,iar amestecul devine sosos.
Daca e nevoie,se aduga putina sare.
Se fierb pastele al dente,se pun peste sosul de spanac & gorgonzola,si se amesteca.
Se serveste cald.
************
gorgonzola
2-3 linguri de smîntîna de frisca
ceva lapte
paste
ulei de masline
sare
Se curata/spala spanacul,se opareste 1-2 minute.
Se stoarce,dupa care îl punem cu 1-2 linguri de ulei
si un catel de usturoi putin zdrobit,într-o tigaie.
Îl învîrtim vreo 5 minute la foc iute,
apoi se adauga gorgonzola(cîta doriti/va place).
Pentru ca sosul sa fie mai cremos/fluid,
am pus nitica smîntîna si ceva lapte.
Focul se reduce la minim,si se învîrte,
pîna se topeste brînza,iar amestecul devine sosos.
Daca e nevoie,se aduga putina sare.
Se fierb pastele al dente,se pun peste sosul de spanac & gorgonzola,si se amesteca.
Se serveste cald.
************
No comments:
Post a Comment