Recipe by Ginette
Blat
- 4 oua
- 150 g zahar
- 200 g faina
- 70 ml ulei
- 1 lingurita praf de copt
- coaja de lamaie
- un praf de sare sare
- extract de vanile
Umplutura
- 7 mere
- 50 g unt
- 50 g zahar
- scortisoara
Ingredientele:
am adaugat zaharul si scortisoara si am amestecat.
cu un strop sare si le-am adaugat la albusuri.
extract de vanilie ( eu am amestecat restul ingredientele uscate.
tapetat cu hîrtie de copt înmuiata. Am dat la foc iute, timp de 5 minute.
apoi iute la cuptor pîna ce a devenit auriu deasupra ( cam la 170°C ).
Gata pudrata
************
E prajitura mea ?!?!!? Nu pot sa cred...e arta adevarata, iar prezentarea m-a dat gata (ca de obicei). Bravo, felicitari Maya !!!! Esti o artista adevarata. Ma bucur mult ca ti-a placut. Muah !!!
ReplyDeleteSe va repeta des..de fiecare data cînd ramîn mere! Merge usor,e buna tare..deci?? ce ramîne de facut?
ReplyDelete:)
Sa mancam si iar sa mancam !!! Nici nu stii cat ma bucur ca ti-a placut. Reteta o am de la soacra mea, cam de vreo 30 de ani, iti vine sa crezi? Te pup !
ReplyDeleteSi eu am niste mere ramase ci cel mai probabil am sa prestez si eu prajitura lui Ginette!
ReplyDeleteArata "molto bene" :)
si e buna tare :)
ReplyDelete