Se poate pregati mai din timp,si introduce la cuptor,înainte cu 10 minute de servire.
Merge foarte bine si cu Feta,daca nu va place roquefortul.
Rulourile se pot servi si cu mamaliguta.
- vinete
- prosciutto cotto
- roquefort
- usturoi
- ulei de masline
- sare marina
- rozmarin
Taiem vinetele felii subtiri de 0,5 cm si le grilam.
(vroiam sa va arat ca mai folosesc grilul lu georgica foreman )
Pe fiecare felie punem prosciutto cotto,si o bucatica de Roquefort.
Rulam toate feliile,si le asezam într-un vas termorezistent.
Pentru ca fiica mea,nu adora aceasta brînza..si în general brînzeturile,
am facut (pentru ea) din cîteva felii de vinete,rosii,usturoi si prosciutto,un "aranjament" rapid :D
Am stropit rulourile,si vasul Denisei cu ulei de masline, sare marina,felii de usturoi,
si am dat la cuptorul preîncalzit la 250°C,timp de 10 minute.
Rulourile lasa o zeama suuuper!
Le-am servit cu felii de bagheta prajita pe gratar.
O bunatate!
Super aspectuoase si gustoase (adica pe gustul meu :))!
ReplyDeleteMi-ai facut o poooofta, ca maine voi cumpara o vanata sa fac si eu.
Sotului meu nu i-ar placea asa ca lui ii voi "tranti" o rulada de pui (pe care o adora) in compensare...
Si nu stiu daca ti-am mai urat, dar doua urari nu strica, asa ca iti doresc un an 2009 plin de bucurii si satisfactii!
Dana,merci de urari!
ReplyDeleteSi tie un 2009 fericit cu sanatate si bucurii!
Eu iubesc roquefortul,si de aia-mi plac mult rulourile astea.
Cui nu-i place,poate înlocui cu feta :)
Maya..ai un blog..."painea cea de toate zilele:)"..ma satur doar citind aceste retete delicioase..Sa ai parte de multa fericire!
ReplyDeleteFelicitari pentru ceea ce faci pe acest blog!
ReplyDeleteCu stima,
Dan
Arata foarte bine...Fac lista de cumparaturi si le fac si eu in week-end.
ReplyDeleteMultumim pentru retetele grozave!
Numai bine,
Aniela
Le-am facut si le-am papat. Au fost foarte bune, pana si copii au mancat.
ReplyDeleteMultumim Maya, pentru retetele minunate si pozele excelente!!
Numai bine,
Aniela
reteta asta am facut-o asta vara de vreo 2 ori.mi-a placut foarte mult,atata doar ce iese prea sarata dupa gustul nostru
ReplyDeleteDan,cu o intirziiere de un an,iti multumesc... :)
ReplyDeleteLiz,cu parere de rau ca deabia acum vad aceste mesaje,îti multumesc mult pentru cuvintele frumoase!
ReplyDeleteAniela,ma bucur ca v-au plcut!Te pup!
ReplyDeletepansy,poate e sunca si roquefortul ptrea sarat.Nu mai sara deloc,si cauta un prosciutto cotto bun,si nu asa sarat.
ReplyDeleteE adevarat ca mie imi place mai sarat si condimentat :)