Gefüllte Auberginen
_______________________________________________recipe by Adriana- 3 vinete__________________3 Auberginen
- 3 rosii___________________3 Tomaten
- 20 masline_______________20 Oliven
- 125 g cascaval____________125 g Bergkäse
- ulei de masline____________Olivenöl
- sare____________________Salz
- oregano,tocat____________Oregano,gehackt
- 100 g prosciutto cotto(cubulete) pentru trei jumatati de vinete(daca doriti)
- 100 g Prosciutto Cotto(gewürfelt) für drei Auberginenhälften(wenn gewünscht)
Se taie vinetele în jumatate pe lungime si se pun pe o tava cu hîrtie de copt.
Se stropesc cu ulei de masline,se sareaza si se coc în cuptorul preîncalzit la 250°C pe sina de sus,timp de 10 minute.
Auberginen der Länge nach halbieren und auf einem mit Backpapier ausgelegten Blech legen.Mit Olivenöl beträufeln,salzen und im vorgeheizten Ofen bei 250°C auf der obersten Schiene 10 Minuten backen.
la fel si cascavalul se taie în bucati.
Inzwischen die Tomaten pellen und in Stücke schneiden,
Bergkäse ebenfalls in Stücke schneiden.
si se lasa o margine de aproximativ 1 cm.
Die gebackene Auberginenhälften Hälften
bis auf einen Rand von ca 1 cm auslöffeln.
Într-o parte se adauga prosciuto cotto,se amesteca si se umple trei jumatati de vinete.Celelalte tre jumatati se umplu doar cu pulpa de vinete tocata.
Das herausgenommene Auberginenfleisch mit einem Messer grob hacken und in zwei Teile teilen.Ein Teil davon mit Prosciutto cotto zusamen mischen und drei Auberginenhälften damit füllen.Die anderen drei Hälften mit gehackten Auberginenfleisch füllen.
Oliven,Tomaten- , Käsewürfel und Oregano darüber streuen und im vorgeheizten Ofen bei 200°C auf der obersten Schiene goldbraun backen.
Guten Appetit!
Maya, ein Gedicht!!! Asa vinete sa tot mai maninci. PS: Am nevoie de un sfat de la tine te rog, ce zici sa postez in forum la voi reteta de tort cu zmeura? Fi te rog sincera...email-Cajowitt@aol.com. Mersi mult, o zi buna! Cami
ReplyDeleteSînt foarte sincera,DA!
ReplyDeleteDe ce sa nu o postezi?E un tort superb!
Te pup,
M.
I tzuc you zurück ! Mersi
ReplyDeleteStiam de varianta vinete-coapte pe gratar, care imi plac la nebunie, dar n-am intalnit vinete umplute, pare delicios.
ReplyDeleteCami,pe forum esti nscrisa cu adresa de mail pe acre ai scris-o si aici.PW-ul daca nu-l mai stii,scrie-mi email la maya.esprit@gmail.com si ti-l resetez,apoi ti-l schimbi tu.
ReplyDeleteNickul acolo e CamillaWitt.
Pupici,
M
kadia,eu fac vinete în fel si chip.Le ador preparate oricum,numai vinete sa fie :D
ReplyDeleteMultumesc de vizita!
M
Le-am facut si eu, am pus la 3 vinete 2 catei de usturoi, sunt delicioase!
ReplyDeleteAnonymule,buna ideea cu usturoi.Merci!
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