Dulcegarii culinare, un blog care doream sa vi-l prezint mai dedemult. Chiar daca de o bucata buna de timp autoarea nu mai scrie pe acest blog, trec cînd si cînd pe acolo, cu speranta ca poate cîndva, Antonina, îsi va relua activitatea. Mi-e dor de scrierile minunate, amuzante (un umor deosebit are fata asta! ), originale, inconfundabile si imaginile frumoase care exprima voiosie, viata, multa culoare si dragoste pentru detaliu.
În afara retetelor minunate si de toate felurile, pe blogul Antoninei veti gasi o multime de imagini însotite de articole informative - de la concursuri, cine regale, întîlniri, organizari, o multime de evenimente.
Rasfoind printre dulcegarii, am ales una care îi reprezinta blogul în totalitate, fiind o adevarata dulcegarie culinara. Ce poate fi mai dulce, mai aromat si parfumat... decît acest tort minunat? Un deliciu care unge sufletul! Multa ciocolata, crema mascarpone, fructe parfumate, unt si smîntîna grasa, arome... mmmm! Cum bine spune Antonina. "Daca-i bal, bal sa fie, nu? "
Rasfoind printre dulcegarii, am ales una care îi reprezinta blogul în totalitate, fiind o adevarata dulcegarie culinara. Ce poate fi mai dulce, mai aromat si parfumat... decît acest tort minunat? Un deliciu care unge sufletul! Multa ciocolata, crema mascarpone, fructe parfumate, unt si smîntîna grasa, arome... mmmm! Cum bine spune Antonina. "Daca-i bal, bal sa fie, nu? "
Rasfoind pe blog am dat de acest mic dejun minunat, care pe lînga ca se pregateste rapid, mai este si extrem delicios! Dupa cum bine stiti deja, eu sînt amorezata în toate brînzeturile cu mucegai (si restul :D ) , asa ca trebuia facut neaparat. M-am rasfatat cu o felie... maricica :D
Mai jos veti gasi link spre reteta de pe blog. De fapt sînt doua variante. Eu am ales una, dar neavînd în casa rosii uscate, am folosit rosii proaspete pe care le-am curatat de coja, scos miezul si taiat bucatele. Un deliciu. Multumesc pentru retea! A dus la multe alte idei.
Mai jos veti gasi link spre reteta de pe blog. De fapt sînt doua variante. Eu am ales una, dar neavînd în casa rosii uscate, am folosit rosii proaspete pe care le-am curatat de coja, scos miezul si taiat bucatele. Un deliciu. Multumesc pentru retea! A dus la multe alte idei.
Varinata mea cu rosii proaspete.
În cazul în care înca nu cunoasteti blogul Dulcegarii culinare, va doresc rasfoire placuta!
Antonina, îti doresc numai bine, iar daca te vei hotarî sa scrii din nou, eu te astept ♥
Antonina, îti doresc numai bine, iar daca te vei hotarî sa scrii din nou, eu te astept ♥
si eu iubesc blog-ul ei, din pacate pt Antonia, cred ca trece prin ceva problem, banui cam ce ar putea fi, ii doresc multa putere si la fel ca tine sper ca intr-o zi sa revina:)
ReplyDeleteDin pacate, mai devreme sau mai tîrziu toti ajungem sa ne confruntam... cu ce ne ofera viata, destinul...
DeleteUn blog minunat, care trebuia sa ajunga în odiseea mea :)
:) Si eu o astept. :)
ReplyDeleteAtunci cînd va fi pregatita, va fi binevenita :)
DeleteAntonia are un blog desavarsit si cred ca oricine i-a trecut pragul macar odata s-a indragostit de stilul ei, iar acum ii duce lipsa... Astept cu drag ziua in care Antonia sa ne impartaseasca din nou, in modul cel mai sincer si mai dulce posibil, experientele ei.
ReplyDeleteDa, are un stil relaxant si te surprinzi zîmbind citindu-i textele :)
DeleteFrumos blogul, de nota 10 !
ReplyDeleteDe acord!
DeleteMinunata alegere, Maya. Si eu urmaream blogul Antoninei cu drag si o astept ca si tine. <3 Te pup.
ReplyDeletePupici!
DeleteSi eu iubesc blogul Antoninei.. Ca si tine, trec aproape saptamanal si-l mai rasfoiesc.. Sper ca va fi cat mai aproape ziua in care Antonina va avea putere sa revina..
ReplyDeleteOrice lovitura, are nevoie de un anumit timp de refacere si asta trebuie sa respectam. Egal cînd va fi, noi o asteptam cu bratele deschise :)
DeleteMaya, ai mare dreptate! Un blog absolut fascinant!
ReplyDeleteOriginal. Cu scrieri minunate!
DeleteSper sa depaseasca toate momentele neplacute, sper sa aiba forta sa o faca si sper sa-si reia activitatea pe blogul ei minunat.
ReplyDeleteLa fel sper si eu :)
DeleteSi mie imi place tare mult de Antonina, iar textele, pozele ei sunt surprinzatoare. Are umor cu carul, e originala si te uimeste mereu. Mi-e dor de ea...sper sa se refaca dupa pierderea suferita si sa aiba puterea de a o lua de la capat si sa revina cu retete minunate ca si pana acum.
ReplyDeleteCum spuneam, citind-o, ma surprind mereu zîmbind cu gura la urechi! Un umor deosebit!
DeleteNu numai ca Antonina scrie si gateste divin,este si o persoana absolut fantastica.Si eu sunt printre cei ce asteapta revenirea ei pe blog.
ReplyDeleteFelicitari pentru alegerea facuta! :*
Multumesc. O alegere de suflet, la fel ca toate blogurile alese, inclusiv al tau. Sînteti minunati! xoxoxo
DeleteFrumoasa alegere! Antonina a reusit prin stilul ei sa aduce ceva nou, frumos...altfel, pe langa retetele si pozele ei minunate. Si eu abia astept sa se intoarca!
ReplyDeleteUn stil care aduce voie buna si placut pupilei, chiar si papilei :)
DeleteUn blog deosebit are Antonina , careia ii doresc putere sa treaca peste pierderea suferita anul trecut (usor de dat sfaturi:(()...
ReplyDeleteBv Maya , ptr c-ai reamintit de blogul ei .
Într-o buna zi, atunci cînd va fi pregatita, sigur o sa ne surprinda cu o reteta delicioasa prezentata în imagini pline de lumina si culoare :)
DeleteSi mie imi este atat de dor de ea si de stilul ei...I-am trimis un mesaj ca sa citeasca aici si sa vada cat de mult este iubita si dorita de noi toti. Speram ca intr-o zi se va intoarce. Maya, draga mea, iti multumesc din suflet ca ai ales blogul ei pe luna aceasta! Te imbratisez cu drag!
ReplyDeleteBlogul ei l-am ales demult...
DeleteL-am tot pus în asteptare, nestiind ce sa fac din cauza celor întîmplate. Nu voiam sa citeasca si sa se simta cumva obligata sa spuna ceva. La fel cum nici acum nu as vrea asta. Eu aleg blogurile care-mi plac în mod deosebit, care-mi merg la suflet, fara a astepta ca autorul sa lase vreun mesaj. Pur si simplu vreau sa împartasesc si altora ceea ce îmi bucura ochiul si îmi gîdila materia cenusie :)
:( Draga Maya, nu ma intelege gresit...vroiam sa citeasca postarea ta si comentariile fetelor de mai sus, poate reusim sa o convingem sa revina pe blog, si sa stie ca o iubim mult, dar asta nu inseamna ca o obligam sa spuna sau sa faca ceva ce nu si-ar dori. :*
DeleteNu (ne-)am înteles gresit, ci chiar sîntem de acord. Eu doar voiam sa sublinez faptul ca de mult a fost pe lista blogurilor mele de suflet, dar nu stiam ce sa fac... sa nu deranjez cu postarea mea.
DeleteJonglez cu ideea de a opri în curînd odiseea blogurilor, pentru o perioada cel putin, asa ca am hotarît sa-mi postez alegerea acum, fiindca doresc neaparat ca acest blog sa faca parte din colectia mea.
Pupici xoxoxo
Daca in imagini arata asa nu vreau sa ma gandesc ce gust poate avea :) !
ReplyDeleteEu spun ca... delicios :)
DeleteSi eu urmãream cu plãcere blogul ei, dulciurile mai ales mã dãdeau gata:) incã o am pe lista mea si astept sa posteze...
ReplyDeleteTe pup, Ramona :*
DeleteUn blog deosebit și cum puține găsești, romanești sau neromanești, foodie sau nu
ReplyDeleteTare mult îmi doresc ca într-un fel sau altul, într-o forma sau alta sa revină
Frumos spus, oltene :)
DeleteSalutari!
Iuffff , ce alegere frumoasa , draga Maya !!!!
ReplyDeleteBlogul lui Anto l-am descoperit inca din primele luni de viata , apoi , dupa ce mi-am facut si eu blogul , i-am urmarit fiecare postare cu mult drag . Este un blog unic dupa parerea mea , iar ea este o mare figura . Sper din suflet sa revina si sa scrie din nou pe blog. Si eu , la fel ca voi , o astept cu mare drag si nerabdare !!! Te pup, draga Anto !!! <3
PS.Cand am anuntat provocarea Dulce Romanie pe blogul meu acum cateva zile , apoi cand am inceput sa invit fetele sa participe , imd m-am dus cu gandul la Anto pentru ca la ea am participat ptr prima data la aceasta provocare si tare mi-ar fi placut sa participe si ea la mine , insa nu am vrut si nici nu vreau s-o deranjez cu o invitatie !
Cat, ♥ !
Delete